Royals

Meghan Markle, părăsită de cea mai apropiată persoană! Ce s-a întâmplat după nunta Prinţului Harry?

Meghan Markle, părăsită de cea mai apropiată persoană! Ce s-a întâmplat după nunta Prinţului Harry?

În ultimele luni, după ce s-a căsătorit cu Prinţul Harry, Meghan Markle a încercat să fie o membră foarte activă a familiei regale britanice, însă a avut şi unele ieşiri care i-au deranjat pe cei din jur.

Una dintre persoanele care a dorit să o pună la punct pe Meghan a fost chiar Regina Elisabeta, care i-a spus lui Harry că soţia lui primeşte doar ceea ce ea vrea să-i ofere şi l-a somat pe acesta să o anunţe pe Ducessa de Sussex să se poarte mai frumos cu angajaţii de la Palatul Kensington.

Evenimentul amintit mai sus a fost făcut public zilele trecute,, iar recent s-a aflat că o persoană foarte apropiată de Meghan Markle a dispărut nu doar din viaţa ei, ci şi de la Palatul Kensington. Din câte se pare, Melissa, cea care îi era asistent personal Ducesei de Sussex şi care s-a ocupat de nunta Prinţului Harry cu Meghan, şi-a dat demisia subit la şase luni după nuntă.

Persoane apropiate familiei regale, dar care au vrut să-şi păstreze anonimatul, au vorbit cu jurnaliştii britanici şi le-au spus acestora că Melissa era un om foarte bun: „Este o persoană foarte talentată. A jucat un rol major în succesul nunţii regale, iar toată lumea de la palat îi va simţi lipsa. De ce ar fi plecat de la un loc de muncă atât de prestigios?“.

Modifică Setările