Meghan & Harry

Meghan Markle, pusă din nou la zid: „Este instabilă emoţional şi vrea non-stop să fie lăudată“

Meghan Markle, pusă din nou la zid: „Este instabilă emoţional şi vrea non-stop să fie lăudată“

Nu trece nicio zi fără ca Meghan Markle să fie din nou pe prima pagină a tabloidelor din întreaga lume. După ce câteva prietene ale ei au afirmat că Ducesa de Sussex i-ar fi trimis, imediat după nuntă, o scrisoare tatălui ei, iar Samantha, sora ei vitregă, a spus că totul este o invenţie a presei, acum a apărut şi deja celebra scrisoare.

După ce mesajul pe care Meghan Markle i l-a trimis tatălui ei a fost făcut public, jurnaliştii de la The Mirror au luat legătura cu o specialistă în expertiză grafologică, Ruth Myers, care a analizat scrisul de mână al Ducesei de Sussex.

Potrivit britanicilor, Ruth Myers crede că Meghan Markle „doreşte aproape non-stop laude şi admiraţie, este instabilă emoţional şi se autovictimizează des“. Mai mult decât atât, se pare că scrisul Ducesei arată că este prietenoasă şi teatrală la exterior, dar, de fapt, nu îi poate ierta pe cei care îi greşesc.

„Este foarte profundă la nivel senzorial şi asimilează experienţele vieţii ca făcând parte din personalitatea ei. Are o capacitate de a avea prejudecăţi cu rădăcini adânci şi va critica pe oricine i se opune şi are nevoie de susţinerea altora. Ordinele ei ar putea avea standarde ridicate, ceea ce stârneşte nemulţumiri sau chiar creează duşmani. Predomină schimbările de dispoziţie. Are nevoie de ordine şi disciplină în tot ceea ce vrea să facă. Nu ţine cont de părerile celorlalţi şi poate fi uneori nemaleabilă când vine vorba de acceptarea unor alte punct de vedere. Este capabilă să-şi organizeze propriile planuri şi poate fi excesiv de sistematizată în idei şi realizarea obiectivelor“, a încheiat Ruth Myers.