Royals

Meghan Markle, pusă la zid după ce a scris mesaje pe banane pentru prostituatele din Marea Britanie: „Este jignitor“

Meghan Markle, pusă la zid după ce a scris mesaje pe banane pentru prostituatele din Marea Britanie: „Este jignitor“

Luna februarie începe cu un nou scandal în care este implicată Meghan Markle, chiar dacă Ducesa de Sussex a vrut să ajute comunitatea.

La sfârşitul săptămânii trecute, Prinţul Harry şi Meghan Markle au vizitat One25, o asociaţie care se ocupă cu protejarea femeilor care au ajuns să se prostitueze pentru a putea trăi. Ducii de Sussex le-au oferit prostituatelor din Bristol pacheţele cu alimente şi, inspirată de o profesoară din SUA, Meghan Markle le-a scris mesaje motivaţionale pe banane prostituatelor.

„Aveţi un marker?  Am o idee. Am văzut un proiect început de o femeie din SUA pentru copii. Pe fiecare banană a scris un mesaj de încurajare pentru copii. A fost o idee incredibilă - un gest atât de mc. Mă ocup eu de mesajele de pe banana“, a spus Ducesa de Sussex.

Deşi femeile au preciat în mare parte gestul făcut de Meghan Markle, au existat şi femei nemulţumite, printre care şi Nikki. „Oamenii de aici se luptă ca să aibă ce să mănânce şi unde să doarmă iar ea ne dă câteva cuvinte pe un fruct. Trebuie să ne ajute mai mult decât atât, este jignitor“, a spus aceasta, potrivit celor de la The Sun.

Printre mesajele scrise pe banane se regăseau „Eşti puternică“, „Eşti specială“ şi „Eşti curajoasă“.