Meghan & Harry

Meghan Markle, pusă la zid după ce i-a urat „La mulţi ani“ Prinţului George: „E vorba de respect“

Meghan Markle, pusă la zid după ce i-a urat „La mulţi ani“ Prinţului George: „E vorba de respect“

Este una dintre cele mai iubite femei care au păşit în sânul familiei regale din Marea Britanie, având milioane de fani în întreaga lume, însă Meghan Markle pare că-şi face tot mai mulţi duşmani odată cu trecerea timpului.

Dacă până cum au existat voci care afirmau că mai mulţi angajaţi ai casei regale şi-au dat demisia din cauza Ducesei de Sussex sau că Regina nu o are deloc în graţii pe Meghan Markle, recent şi fanii de pe Instagram ai familiei regale o pun la zid pe soţia Prinţului Harry.

Ducii de Sussex i-au urat micului prinţ George „La mulţi ani“ pe Instagram, într-un comentariu postat la fotografia pe care Ducii de Cambridge o făcuseră publică cu ocazia aniversării fiului lor cel mare, iar de acolo a început scandalul.

„La mulţi ani! Îţi dorim să ai parte de o zi specială şi de multă iubire“, a fost mesajul postat de Ducii de Sussex, despre care se spune că ar fi fost gândit de Meghan Markle.

Fanii Ducilor de Cambridge au reacţionat imediat, deranjaţi de abordarea pe care Meghan şi Harry au avut-o. „La mulţi ani cui? Alteţa sa Regală Prinţul George. Viitorul rege“, „Alteţa sa Regală Prinţul George de Cambridge este viitorul rege şi va fi şi regele vostru“, „Ar trebui să dea dovată de mai mult respect. Este vorba de familia regală, nu de scenariul unui film de la Hollywood“ şi „Vă rog ca data viitoare să scrieţi Alteţa sa Regală Prinţul George. E vorba de respect faţă de viitorul rege“ sunt câteva dintre mesajele fanilor.

Pe Twitter au apărut însă şi persoane care o apără pe Meghan, afirmând că mesajul a fost postat de pe contul oficial al Ducilor de Sussex, astfel că nu are cum să fie scris şi gândit doar de Meghan Markle. „Cum poate lumea să spună că Meghan Markle a scris mesajul pentru Prinţul George, când postarea a fost făcute de pe contul oficial al Ducilor de Sussex? A fost doar un motiv pentru hateri să o atace din nou pe Meghan Markle“ şi „Haterii se iau de faptul că Harry şi Meghan nu au scris cuvântul Prinţ în mesajul aniversar pentru micul George. Mai mult, ei cred că mesajul a fost scris de Meghan Markle“ au fost două dintre mesajele celor care îi luau apărarea Ducesei de Sussex.