Meghan & Harry

Meghan Markle s-a îmbrăcat de la H&M la un eveniment de zi. A ţinut cont de părerile criticilor?

Meghan Markle s-a îmbrăcat de la H&M la un eveniment de zi. A ţinut cont de părerile criticilor? camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

După zeci de apariţii publice în care a purtat numai ouitfituri semnate de case de modă mari, Meghan Markle surprinde cu o alegere vestimentară low-price. Să fi plecat urechea la cârcotaşi?

Ieri, pe timpul zilei, Meghan Markle a luat parte la o îndatorire regală ca parte din patronajul său. Acolo, ea şi-a făcut apariţia – surpriză – într-o rochie destinată gravidelor, semnată de brandul H&M, al cărei cost este aprox. 35 de dolari.

Desigur, peste acea rochie mulată purta un sacou Armani, al cărui cost sigur nu mai era aşa scăzut. Însă, şi acest sacou a fost unul reciclat, aşadar aceasta ar putea fi prima apariţie a lui Meghan pentru care n-a mai scos o adevărată avere din buzunar.

Ducesa de Sussex şi-a completat look-ul cu o pereche de stilettos nude şi o geantă asortată, care prezenta un detaliu auriu. A fost, aşadar, o apariţie destul de stilată, aşa cum ne-a obişnuit şi până acum soţia Prinţului Harry.

Modifică Setările