Meghan & Harry

Meghan Markle s-a întors pe Instagram. Cum a primit permisiunea şi care a fost prima ei postare

Meghan Markle s-a întors pe Instagram. Cum a primit permisiunea şi care a fost prima ei postare

Imediat cum s-a anunţat că e logodnica Prinţului Harry, Meghan Markle a fost nevoită să renunţe la conturile de pe reţelele de socializare, dat fiind faptul că regalităţile nu au voie să deţină profile personale.

Acum, însă, la aproape un an de la nunta regală, Meghan Markle s-a reîntors pe Instagram. A făcut-o, însă, cu aprobarea Reginei Elisabeta, şi-n calitate oficială. Contul este unul comun cu soţul ei, Prinţul Harry, şi este administrat, cel mai probabil, de o persoană abilitată.

Prima postare a celor doi a fost o selecţie de zece fotografii speciale pentru cei doi, prin care şi-au anunţat intenţiile. ”Bine aţi venit, pe contul nostru de Instagram! Abia aşteptăm să împărtăşim cu voi munca noastră, cauzele pe care le sprijinim şi să facem anunţuri importante. Vă mulţumim pentru sprijin şi vă urăm bun venit pe @sussexroyal. Harry şi Meghan”, a fost mesajul de întâmpinare al celor doi.

Acum că Ducii de Sussex au propria lor administraţie, diferită de cea a Ducilor de Cambridge, Meghan şi Harry au găsit de cuviinţă să deţină propriile conturi pe respectivele platforme de socializare. Aşadar, noutăţile Ducilor de Sussex se vor găsi pe contul de Instagram @sussexroyal, în timp ce Ducii de Cambridge rămân cu @kensingtonpalace. Contul de Instagram al Ducilor de Sussex a strând peste noapte peste două milioane de followeri.

 

În selecţia respectivă de fotografii se regăsesc imagini din turneele regale în care au fost Ducii de Sussex, printre care şi una nemaivăzută până acum, în care cei doi apar cu spatele la fotograf, salutând mulţimea entuziastă.

Modifică Setările