News

Meghan Markle se reîntoarce pe platourile de filmare? Ce pregăteşte bruneta

 

Meghan Markle se reîntoarce pe platourile de filmare? Ce pregăteşte bruneta

Meghan Markle face ce face şi reuşeşte să atragă tot mai multe antipatii. Acum, fosta Ducesă de Sussex este acuzată că şi-a croit drum prin viaţa Prinţului pentru a-şi resuscita cariera cinematografică. Aceste speculaţii au început să apară după ce mai multe voci au început să dea ca sigură întoarcerea brunetei pe platourile de filmare. 

De când Meghan şi soţul ei,  Prinţul Harry, au dat Familia Regală pentru o viaţă în Canada, tabloidul american „US Weekly susţine că Meghan îşi pregăteşte următoarea mişcare în lumina reflectoarelor cu un proiect ambiţios. 

Ba mai mai mult, o sursă apropiată de cei doi le-a mărturisit reporterilor că Meghan caută în prezent un nou agent care să ajute la relansarea carierei sale. El ar urma să îi găsească fostei actriţe roluri cu ceva mai multă greutate.

Cu toate acestea, criticii sunt destul de sceptici cu privire la această decizie. Ei spun că Meghan lasă în spate o carieră modestă, cu filme susţinute de bugete modeste şi că aparenta sa relaţie cu Disney este susţinută de soţul ei.

Modifică Setările