Meghan & Harry

Meghan Markle şi-a amuţit criticii din presa tabloidă. Ducesa a câştigat procesul cu o importantă publicaţie britanică

Meghan Markle şi-a amuţit criticii din presa tabloidă. Ducesa a câştigat procesul cu o importantă publicaţie britanică camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Victorie mare pentru Meghan Markle împotriva presei tabloide din Anglia!

Ducesa de Sussex a câştigat mult discutata ei dispută cu editura Associated Newspapers Limited, ce care publică tabloidele Mail On Sunday şi MailOnline şi pe care Meghan le-a acuzat că i-au încălcat dreptul la intimitate, publicând extrase dintr-o scrisoare pe care ea i-a trimis-o tatălui ei, Thomas Markle.

Această scrisoare datează din 2018, după ce Meghan s-a căsătorit cu Prinţul Harry, şi a ajuns în mâinile publicaţiilor respective via tatăl ducesei, cu care aceasta a rupt orice legătură, după ce Thomas şi-a înscenat o serie de poze de paparazzi cu el pregătindu-se pentru nunta fiicei sale. După decizia de azi a instanţei londoneze, este posibil ca cele două publicaţii să facă apel, mai ales că sentinţa a venit fără să se ajungă la proces.

"Suntem surprinşi de această decizie în urma unei judecăţi sumare şi dezamăgiţi că ni s-a negat şansa de a aduce toate dovezile deţinute şi de a depunde mărturie într-o sală de judecată, în cadrul unui proces în toată regula. Vom decide în cel mai scurt timp posibil dacă vom face apel", se arată într-un comunicat al acelor publicaţii.

Decizia Curţii înainte să se ajungă la proces o va scăpa pe Meghan Markle de obligaţia de a depunde mărturie pentru acuzare din boxa martorilor şi de răfuiala în direct cu tatăl ei, Thomas Markle, care ar fi putut să fie unul dintre martorii cheie ai apărării.

Conform judecătorului Justice Warby, cel care a decis în favoarea reclamantei Meghan Markle, scrisoarea publicată de cele două tabloide avea un caracter privat şi personal, iar ducesa avea aşteptări rezonabile în a-şi dori ca această corespondenţă cu tatăl ei să nu fie făcută publică.

Comentarii

Modifică Setările