News

Meghan Markle şi-a făcut prima apariţie publică de când a devenit mamă! Cu ce a surprins, de data asta, Ducesa de Sussex?

Meghan Markle şi-a făcut prima apariţie publică de când a devenit mamă! Cu ce a surprins, de data asta, Ducesa de Sussex? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Soţia Prinţului Harry şi-a făcut prima apariţie publică de când l-a prezentat lumii pe fiul ei, Prinţul Archie, în urmă cu patru săptămâni. Şi bineînţeles că s-a afişat, în văzul tuturor, cu o noutate…

Meghan Markle a arătat minunat la numai patru săptămâni de la naşterea fiului ei! Proaspăta mămică a întrerupt concediul maternal pentru a sărbători ziua de naştere a Reginei la Trooping the Colour, alături de soţul ei şi restul familiei regale britanice.

Ducesa a fost toată numai un zâmbet la balconul Palatului Buckingham şi în timpul paradei care a avut loc în centrul Londrei. Însă, în timp ce s-a deplasat cu trăsura şi a făcut cu mâna publicului adunat cu ocazia acestui eveniment, am sesizat un nou inel pe degetul proaspetei mămici, pe lângă verighetă şi inelul de logodnă.