Royal Babies

Meghan Markle şi-a numit băiatul după un animal de companie? Ce spun prietenii ei?

Meghan Markle şi-a numit băiatul după un animal de companie? Ce spun prietenii ei?

Toţi au fost surprinşi să afle că pe bebeluşul Ducilor de Sussex îl cheamă Archie Harrison, aceste nume neregăsindu-se în istoria monarhiei britanice. Acum, prietenii lui Meghan, fac lumină în această chestiune.

Potrivit unor apropiaţi de-ai Ducesei de Sussex, bebeluşul Sussex poartă numele... unei pisici pe care Meghan ar fi avut-o în adolescenţă. Patrupedul fusese salvat de mama ei, Doria, iar Meghan era destul de ataşată de el, povestind tuturor prietenilor de el.

”Doria l-a salvat pe Atchie şi patrupedul a devenit o fiinţă importantă în viaţa lor. Meghan iubea să se joace cu el şi le povestea mereu prietenilor despre el. Nu e de mirare că a ales să-şi numească bebeluşul Archie. Iubea acea pisică”, declară acea sursă pentru The Sun.

Apropiatul adaugă şi că dispariţia prematură a pisicii a întristat-o peste măsură pe Meghan. Chipurile, acesta şi-a găsit sfârşitul după ce a devenit obez, Meghan, pe atunci doar o adolescentă, hrănindu-l cu mâncare nepotrivită.

Meghan şi pisicile ei

Un video apărut pe Internet ne-o arată pe Meghan jucându-se cu o pisică, despre care se crede că ar fi Archie. Pe atunci, Meghan era la liceu în Illinois.

Modifică Setările