Royal Babies

Meghan Markle şi micul Archie, apariţie surprinzătoare la un meci de polo! Ducesa, criticată dur: „E înfricoşător“ FOTO

Meghan Markle şi micul Archie, apariţie surprinzătoare la un meci de polo! Ducesa, criticată dur: „E înfricoşător“ FOTO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Weekendul trecut, Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au botezat primul urmaş, pe micuţul Archie Harrison, Ducii de Sussex fiind destul de zgârciţi cu fotografiile oficiale care au marcat fericitul eveniment.

Însă, la doar câteva zile după botez, Meghan Markle a avut o apariţie surprinzătoare, alături de micul Archie, la un meci de polo pe iarbă la care lua parte activ Prinţul Harry. Dacă pe teren se aflau Harry şi William, pe margine îi urmăreau entuziasmate Meghan şi Kate, dar cele mai multe priviri le-a atras Ducesa de Sussex, deoarece îl avea în braţe pe Archie. Şi Ducesa de Cambridge era însoţită de copiii ei, George, Charlotte şi Louis.

Din păcate pentru Meghan Markle, fanii nu au fost foarte încântaţi de apariţia Ducesei, aceasta fiind criticată dur pentru modul în care îl ţinea în braţe pe micuţul Archie.

„Meghan arată de parcă mai are puţin şi îl scapă“, „Meghan nu ştie să-şi ţină propriul copil. Ce ruşine“, „Felul în care îl ţine pe micul Archie e înfricoşător“ şi „Se vede că nici măcar nu are grijă de copilul ei. Ce mamă îşi ţine bebeluşul aşa?“ au fost doar câteva dintre mesajele internauţilor, după cum notează Daily Mail.

Au existat însă şi persoane care au apărat-o pe Meghan Markle, afirmând că aceasta îşi proteja copilul de paparazzi. „Nu îmi place deloc această fată, dar nu o puteţi critica pentru că nu este profesionistă în a ţine un copil. Abia a devenit mamă şi cu toţii ne-am ţinut bebeluşii ciudat în braţe“ şi „Poate acasă e mai naturală şi doar încerca să-l ascundă de camere şi de comentarii“ au fost afirmaţiile celor care o apără.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările