Meghan & Harry

Meghan Markle şi Prinţul Harry, acuzaţi de lipsă de tact: şi-au lansat biografia în ziua în care se comemora moartea Dianei

Meghan Markle şi Prinţul Harry, acuzaţi de lipsă de tact: şi-au lansat biografia în ziua în care se comemora moartea Dianei camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ne-am învăţat ca Ducii de Sussex să nu-şi aleagă cele mai bune momente în tot ceea ce fac sau anunţă.

Cel mai recent, opinia publică a fost contrariată din cauză că biografia acestora, una neautorizată (spun ei), a apărut chiar în ziua când o lume întreagă comemora 24 de ani de la moartea Prinţesei Diana, pe 31 august. Este vorba despre biografia Finding Freedom, updatată cu un epilog care are 25 de pagini noi şi care se referă la momente şi reacţii de după interviul acordat de Meghan şi Harry lui Oprah, în luna martie.

“Prin intermediul avocaţilor lor, cuplul s-a distanţat de Finding Freedom, insistând ca scriitorii nu vorbesc în numele ducilor. Dar fiecare pagină a epilogului este scrisă cu căldură pentru duce şi ducesă, în timp ce criticile la adresa Palatului se înteţesc”, notează jurnalistul Richard Kay pentru ziarul Daily Mail.

Printre noile informaţii aduse în acest epilog de către autorul Omid Scobie, se remarcă cele legate de faptul că nu s-a făcut un mare progres în reconcilierea ducilor cu familia regală, că Meghan şi Harry au fost dezamăgiţi de răspunsul Palatului faţă de acuzaţia de rasism pe care cei doi au adus-o în cadrul interviului şi că Prinţul Charles şi Prinţul Harry au schimbat doar câteva cuvinte superficiale la înmormântarea Prinţului Philip, din aprilie.

Mai mult, tot în acest epilog se speculează că membrii familiei regale britanice au fost încântaţi că Meghan Markle n-a putut ajunge la înmormântarea lui Philip, de teamă că prezenţa ei ar putea eclipsa ceremonia.

Comentarii

Modifică Setările