Royals

Meghan Markle şi Prinţul Harry, apariţie neaşteptată la o gală în Londra

Meghan Markle şi Prinţul Harry, apariţie neaşteptată la o gală în Londra

Mai este foarte puţin până la nunta Prinţului Harry cu aleasa inimii lui, Meghan Markle, iar de la anunţarea logodnei din 27 noiembrie 2017 şi până în prezent, noul cuplu regal surprinde mereu cu prezenţa la tot felul de evenimente, de la vizite la posturi de radio, apariţia la biserică împreună cu toată familia, iar acum pe covorul roşu la un eveniment în Londra. Meghan şi Harry au sosit joi seara la o gală în Londra. Prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, au marcat câteva apariţii cu stil, însă asta le întrece pe toate. Cei doi au participat la primul lor eveniment de covorul roşu, fiind invitaţi de seamă la o ceremonie de premiere în Londra.

Harry şi viitoarea sa mireasă au spus prezent la Ceremonia de decernare a premiilor Fundaţiei Endeavour care s-a desfăşurat joi seara la Salonul Goldsmiths din Londra, iar cuplul regal a fost, desigur, în centrul atenţiei. În timp ce Prinţul William şi Kate Middleton ciocneau câte un pahar cu regalităţile norvegiene la dineul organizat în cinstea lor la Oslo, fratele şi viitoarea cumnată întorceau privirile îmbrăcaţi tot în haine elegante, într-un cadru mai puţin formal.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au optat amândoi pentru costume clasice.

Ca de fiecare dată, Meghan a mers mândră alături de Harry, ambii îmbrăcaţi în costume elegante. Spre deosebire de Ducesa de Cambridge care este adepta fustelor şi rochiilor, fosta actriţă a optat la acest eveniment pentru un costum foarte elegant şi la modă, un model cu influenţe masculine creat de Alexander McQueen, o alternativă foarte îndrăzneaţă la clasic rochie. Croiala deux-pieces-ului i-a subliniat silueta subţire, iar cămaşa albă a reprezentat o pată de lumină. După cum o ştim pe Meghan Markle, accesorizarea a fost minimă, aceasta purtând pantofi stiletto şi o geantă de tip plic cu lanţuri aurii. Nici Harry nu a fost mai prejos, prinţul optând pentru un costum foarte elegant de culoare bleumarin, completat de cravată în aceeaşi nuanţă şi cămaşă albă.

Meghan a arătat chic în Alexander McQueen.

Cuplul a participat la o recepţie înainte de ceremonia de premiere, iar mai târziu Meghan şi Harry au înmânat două dintre cele trei premii ale galei - Premiul de recunoaştere a realizărilor, Premiul pentru excelenţă şi Premiul Henry Worsley. Harry şi Meghan susţin şi ei  Fundaţia Endeavour, un proiect condus de Fundaţia Regală a lui Harry, alături de Prinţul William şi Ducesa Kate. Fundaţia ajută militarii şi femeile cu redresarea fizică, psihologică şi socială, dar şi reabilitarea.

S-au ţinut de mână când au plecat de la eveniment.

Foto: Splash News, Getty Images