Royals

Meghan Markle şi Prinţul Harry au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. Archie va avea un frăţior sau o surioară?

Meghan Markle şi Prinţul Harry au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. Archie va avea un frăţior sau o surioară? camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

În urmă cu o lună de zile au anunţat că vor deveni părinţi pentru a doua oară, iar acum, în luna martie, au dezvăluit sexul bebeluşului. Meghan Markle e fericită!

Un interviu istoric a avut loc, Oprah a stat de vorbă cu Meghan Markle şi Prinţul Harry. Le-a pus cele mai neaşteptate întrebări şi a primit cele mai sincere răspunsuri care sigur nu sunt pe placul familiei regale britanice. Cei doi locuiesc acum în America, departe de Regina Elisabeta, de Prinţul Charles şi se concentrează pe viaţa de familie, pe băieţelul lor Archie şi aştepată cu nerăbdare venirea pe lume a mezinului familiei. Meghan Markle e însărcinată în al doilea trimestru. Vine pe lume un băieţel sau o fetiţă?

Misterul a fost elucidat! Harry şi Meghan aşteaptă o fetiţă! Cei doi au făcut dezvăluirea în cursul interviului difuzat duminică pe canalul american CBS. Este vorba despre al doilea copil după naşterea lui Archie, un băiat, în mai 2019.

"Să ai un băiat, apoi o fată, ce putem cere mai mult?", s spus cu bucurie Prinţul Harry. 

Nu se ştie dată exactă când Meghan Markle o să nască, nici locul în care fetiţa va veni pe lume. 

În luna februarie s-a aflat că Meghan Markle e însărcinată cu al doilea copil

Vestea a fost confirmată de un purtător de cuvânt al cuplului în luna februarie. "Putem să confirmăm că Archie va fi frate mai mare. Ducele şi Ducesa de Sussex sunt fericiţi să aştepte venirea pe lume a celui de-al doilea copil", a declarat purtătorul de cuvânt într-un comunicat, conform huffpost.com. Veştile nu se opresc aici, Meghan Markle a pozat şi cu burta la vedere, pare că ar fi în al doilea trimestru de sarcină. În mediul online a apărut o fotografie alb-negru, realizată de fotografa Misan Harriman, prietenă bună a cuplului. Se poate vedea cum Prinţul Harry, desculţ şi zâmbitor, se uită la Meghan care îşi ţine burtica care e deja vizibilă.

Primul copil al cuplului, Archie Mountbatten-Windsor, va împlini doi ani în luna mai.

Meghan Markle a pierdut o sarcină

Meghan Markle a pierdut o sarcină în luna iulie, când ea şi Prinţul Harry locuiau, deja, în America. Ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a făcut această mărturisire în cadrul unui articol publicat în luna noiembrie 2020 în ziarul New York Times. Aceasta descrie că a simţit o contracţie puternică în timp ce îl aşeza pe micuţul ei, Archie, în pătuţ, în casa lor din Los Angeles.

"După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o crampă puternică. M-am aşezat pe podea cu Archie în braţele mele, fredonând un cântec de leagăn care să ne calmeze pe amândoi, într-un contrast izbitor cu sentimentul pe care-l aveam: că ceva nu este în regulă. Ştiam, în timp ce-mi strângeam la piept întâiul născut, că l-am pierdut pe al doilea", scrie Meghan în articolul de opinie Pierderi pe care le împărtăşim.

Foto: Profimedia, CBS

Modifică Setările