Royals

Meghan Markle şi Prinţul Harry au încălcat restricţiile legate de pandemia de Coronavirus

Meghan Markle şi Prinţul Harry au încălcat restricţiile legate de pandemia de Coronavirus camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Pe 3 mai, atunci când la americani se sărbătoreşte Ziua Mamei, Meghan Markle şi Prinţul Harry nu au mai putut păstra distanţa socială.

Cum mama lui Meghan, în vârstă de 63 de ani, face parte dintre persoanele vulnerabile în faţa virusului, această întălnire a fost oarecum riscantă pentru aceasta, însă surse apropiate fostului cuplu regal susţin că cei trei şi micuţui Archie şi-au luat toate măsurile de precauţie.

Întâlnirea cu mama lui Meghan Markle a avut loc la reşedinţa de 18 milioane de dolari a regizorului Tyler Perry, acolo unde sunt găzduiţi foşti Duci de Sussex şi fiul lor de un an, de când aceştia s-au mutat în Los Angeles. 

Tot surse apropiate cuplului susţin că Prinţul Harry încearcă să menţină o legătură cât se poate de strânsă cu prietenii şi familia lui din Marea Britanie, cu ajutorul videocall-urilor, şi că acesta se simte cam fără scop în Los Angeles, lipsit de responsabilităţi sau un job serios.

Lui Harry îi este dor de viaţa lui bine organizată. Nu are prieteni în Los Angeles, aşa cum are Meghan, şi nici job.