Royals

Meghan Markle şi prinţul Harry au sosit la Windsor pentru repetiţiile de dinainte de nuntă

Meghan Markle şi prinţul Harry au sosit la Windsor pentru repetiţiile de dinainte de nuntă

Mai sunt doar două zile până la nunta lui Meghan Markle cu prinţul William, iar în familia regală a Marii Britanii este mare agitaţie. Astăzi, viitoarea mireasă Meghan a emis primul său comunicat în care confirmă că tatăl ei Thomas, nu va participa la nuntă din cauza problemelor de sănătate, mama Doria sosind la Londra încă de ieri.

Harry şi Meghan urmează să se căsătorească sâmbătă, 19 mai, iar astăzi cei doi îndrăgostiţi au sosit la Windsor. Toată lumea se întreabă cine o va conduce pe Meghan la altar, mai ales că ea şi Harry au fost fotografiaţi astăzi sosind la castelul Windsor pentru repetiţia de dinainte de marele eveniment. Membrii familiei regale vor servi ceaiul alături de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii după care vor avea loc primele repetiţii de nuntă.

Meghan a arătat foarte bine îmbrăcată într-o bluză albă din mătase, foarte aranjată şi cu zâmbetul pe buze. A fost fotografiată în maşină în timp ce îi saluta pe fotografi, pe bancheta din spate aflându-se şi prinţul Harry. Meghan a purtat părul prins lejer, la spate, toată lumea întrebându-se dacă aceasta este coafura pe care o va purta în ziua nunţii. Ducele şi ducesa de Cambridge au fost şi eu surprinşi sosind în aceeaşi locaţie, marcând prima apariţie publică a lui Kate după naşterea prinţului Louis. 

Foto: Instagram

Modifică Setările