Royals

Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au logodit în secret? Iată ce spun apropiaţii!

Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au logodit în secret? Iată ce spun apropiaţii!

Prince Harry and his girlfriend Meghan Markle laugh while watching the wheelchair tennis competition during the Invictus Games in Toronto, ON, Canada, Monday September 25, 2017. This is Prince Harry's first public appearance with Markle. Photo by Nathan Denette/CP/ABACAPRESS.COM

Faptul că Meghan Markle a apărut deja, la un eveniment oficial, alături de iubitul ei, Prinţul Harry, pentru mulţi e un semnal că relaţia lor a trecut la un alt nivel. Iar declaraţiile apropiaţilor lor par să susţină această idee. Pe 25 septembrie, au apărut pentru prima dată împreună la un eveniment oficial Peste Ocean, se zvoneşte că actriţa din ”Suits” a fost cerută deja în căsătorie de către prinţul roşcovan, deşi n-au făcut încă niciun anunţ public. Chipurile, faptul că aceasta a apărut alături de el la un eveniment atât de important precum a fost ”Invictus Games” a fost dovada că au făcut pasul cel mare în relaţia lor.

Ba mai mult, un apropiat de-al cuplului a relatat pentru E! Online că cei doi sunt ca şi logodiţi şi că sunt deja discuţii despre nunta regală. ”Chiar dacă Meghan nu poartă vreun inel de logodnă, putem spune că cei doi sunt ca şi logodiţi. Au vorbit despre planurile de nuntă deschis, iar familia şi prietenii se gândesc deja la ţinutele pentru nunta lor”, spune o sursă din apropierea cuplului.

Sunt împreună de un an şi jumătate

Ei bine, nu ştim dacă acest fapt e adevărat, însă e clar că relaţia lor a făcut un pas în plus, dat fiind faptul că au avut curajul de a apărea în public, în calitate de cuplu. Aşteptăm, aşadar, să vedem cât de repede va veni anunţul logodnei. Momentan, ştim că Meghan are aprobarea membrilor Casei Regale Britanice şi că Prinţul Harry pare topit după ea.

foto: arhivă