Royals

Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au anunţat "demisia". Cei doi renunţă la rangul de membri ''seniori'' ai familiei regale britanice

Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au anunţat "demisia". Cei doi renunţă la rangul de membri ''seniori'' ai familiei regale britanice camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Meghan Markle şi Prinţul Harry au anunţat în seara de 8 ianuarie că renunţă la rangul de membri ''seniori'' ai familiei regale britanice.

Schimbări majore la început de an în aceea ce priveşte familia regală britanică. Meghan Markle şi prinţul Harry au luat o decizie surprinzătoare. Cei doi duci au anunţat că renunţă la rangul de membri „seniori” ai Casei regale britanice fără să se fi consultat înainte cu regina Elisabeta a II-a şi cu prinţul William.

Harry şi Meghan au anunţat pe Instagram că au hotărât să renunţe la rangul de membri seniori ai Casei regale, ceea ce înseamnă că cei doi fac un pas în spate şi se distanţează. Ducii îşi vor împărţi timpul între Marea Britanie şi America de Nord şi mai spun că vor munci pentru a deveni independenţi din punct de vedere financiar.

"Intenţionăm să renunţăm la statutul de membri seniori ai familiei regale şi să muncim pentru a deveni independenţi din punct de vedere financiar, dar vom continuă să o susţinem deplin pe Majestatea Să Regina.

Cu încurajarea dumneavoastră, în special în ultimii ani, ne simţim pregătiţi să facem acest pas"

Reacţia Palatului Buckingham după ce prinţul Harry şi Meghan Markle au decis să renunţe la rangul de “seniori” în familia regală 

Palatul Buckingham a primit cu dezamăgire vestea. De altfel, şi reacţia oficială a fost foarte scurtă: „ Discuţiile cu ducele şi ducesa de Sussex sunt într-un stadiu incipient. Le înţelegem dorinţa de a avea o abordare diferită, dar acestea sunt chestiuni complicate care vor dura mult”, arată un comunicat al Palatului Buckingham.

Foto: Profimedia

Modifică Setările