Meghan & Harry

Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au dorit foarte mult creştinarea lui Lilibet Diana la Windsor. Cine s-a opus acestei idei?

Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au dorit foarte mult creştinarea lui Lilibet Diana la Windsor. Cine s-a opus acestei idei? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

La patru luni de la naşterea lui Lilibet Diana, botezul micuţei a rămas o necunoscută.

Au circulat informaţii în presă cum că Ducii de Sussex îşi doresc ca fiica lor să fie creştinată în Anglia, mai exact la Castelul Windsor, ipoteză pe care sursele regale o resping acum. Se pare că Meghan Markle, în particular, şi-a dorit ca a doua ei născută să fie botezată în acelaşi loc în care ea şi Harry s-au căsătorit, şi anume capela St. George de pe domeniul Windsor, acolo unde, de altfel, l-au botezat şi pe Archie.

Neil Sean, corespondentul regal al postului NBC, susţine că Ducii se Sussex şi-ar fi dorit ca acest eveniment să aibă parte în prezenţa reginei, însă un nume important de la casa regală britanică s-a opus. Este vorba despre Prinţul William, care a susţinut că aceasta nu este o idee bună.

"O sursă de încredere susţine că Prinţul William a fost cel care a spus că nu crede că este o idee bună şi că acest plan nu va avea şanse de izbândă", spune Neil Sean. Este binecunoscută relaţia tensionată dintre cei doi fraţi, care s-au reunit de două ori în acest an: o data la înmormântarea bunicului lor, Prinţul Philip, şi a doua oară la dezvelirea statuii mamei lor, Diana, din grădinile Palatului Kensington.

Cu toate acestea, o sursă apropiată celor doi fraţi susţine că Harry şi William au început să comunice mai bine vara asta, prin Zoom, şi că sunt şanse ca prinţii să îngroape securea războiului.

Comentarii

Modifică Setările