Meghan & Harry

Meghan Markle şi Prinţul Harry vor ajunge la divorţ! Angajaţii casei regale nu îi văd împreună mai mult de cinci ani

Meghan Markle şi Prinţul Harry vor ajunge la divorţ! Angajaţii casei regale nu îi văd împreună mai mult de cinci ani

Meghan Markle nu are linişte nici măcar o zi, după ce a devenit Ducesă de Sussex. Dacă, iniţial, tabloidele vorbeau aproape non-stop cu familia soţiei Prinţului Harry, în special cu tatăl ei, care o ataca întruna, acum presa din Marea Britanie i-a luat la întrebări pe angajaţii casei regale.

Din cauza faptului că în ultimele luni mai multe persoane apropiate lui Meghan Markle şi-au dat demisia de la Palatul Kensington, pe motiv că nu pot colabora cu Ducesa de Sussex, jurnaliştii britanici au decis să afle cum este, de fapt soţia Prinţului Harry.

Potrivit celor de la The Mirror, cei care vorbesc acum foarte des cu presa despre Meghan Markle sunt angajaţii familiei regale, iar aceştia nu văd deloc cu ochi buni mariajul Prinţului Harry. Din câte se pare, cei care au intrat în contact direct cu Ducii de Sussex în ultimele luni sunt de părere că ei vor divorţa în cel mult cinci ani.

Jurnaliştii din Marea Britanie mai notează că Prinţul Harry şi Meghan Markle ar avea planuri prea mari şi ar ţinti mai sus, iar din această cauză şi-au atras multe antipatii. În plus, cea mai mare problemă ar fi că angajaţii de la Palat sunt foarte naţionalişti şi vor să lucreze mai mult pentru Regina Eliasbeta, decât pentru o fostă actriţă de la Hollywood.