Kate & William

Meghan Markle şi Prinţul Harry vor divorţa! O apropiată de-a Prinţesei Diana a făcut incredibilul anunţ

Meghan Markle şi Prinţul Harry vor divorţa! O apropiată de-a Prinţesei Diana a făcut incredibilul anunţ

Ducii de Sussex par mai îndrăgostiţi ca niciodată, însă o femeie care îi era apropiată Prinţesei Diana le-ar putea strica buna dispoziţie.

Potrivit presei din străinătate, Simone Simmons, cea care era clarvăzătoarea Prinţesei Diana, a afirmat că mariajul dintre Harry şi Meghan Markle va dura cel mult trei ani, iar Prinţul va suferi enorm când va fi părăsit.

„Nici nu vreau să-l văd atât de rănit. Harry nu va şti ce l-a lovit când se va întâmpla. Este foarte îndrăgostit. Este asemenea mamei lui, extrem de sensibil“, a spus clarvăzătoarea în vârstă de 58 de ani, care afirmă că poate vorbi cu Prinţesa Diana, chiar dacă aceasta este moartă.

Clarvăzătoarea a spus că despărţirea va veni din cauza familiei pe care Meghan Markle o are şi din cauza faptului că aceştia îi fac mai mult rău, decât bine: „Relaţiile ei nu au durat mai mult de doi ani“.

Simone Simmons a adăugat că Meghan Markle este deja însărcinată, chiar dacă nu vrea să anunţe public acest lucru. „Se vede în ochii ei“, s-a rezumat la a spune cea care îi era foarte apropiată Prinţesei Diana.