Meghan & Harry

Meghan Markle şi Prinţul Harry vor petrece dimineaţa de Crăciun separat! Ce s-a întâmplat în familia regală?

Meghan Markle şi Prinţul Harry vor petrece dimineaţa de Crăciun separat! Ce s-a întâmplat în familia regală?

Este primul Crăciun pe care îl vor petrece în calitate de soţ şi soţie, însă acest lucru pare că nu îi avantajează deloc pe Meghan Markle şi pe Prinţul Harry.

Potrivit presei din Marea Britanie, Ducele şi Ducesa de Sussex vor fi nevoiţi să îşi petreacă separat prima parte a zilei de Crăciun, deoarece aşa o cere tradiţia familiei regale. Deşi vor dormi împreună la Sandringham, locuinţa privată a Reginei Elisabeta a II-a din Norfolk, şi se vor trezi tot împreună în ziua de Crăciun, de la ora 08.30 dimineaţa programul celor doi va fi diferit.

„În ziua de Crăciun, doamnele preferă în general un mic dejun uşor, pe bază de fructe, o jumătate de grapefrut, pâine toast şi cafea, toate fiind livrate în dormitorul lor“, a spus pentru presa din Marea Britanie fostul bucătar-şef al reginei, Darren McGrady.

În schimb, bărbaţii din familia regală trebuie să ia micul dejun împreună şi să servească ouă, bacon, ciuperci, peşte afumat şi rinichi la grătar. Mai mult decât atât, bărbaţii trebuie să participe la slujba de la Biserica St Mary Magdalene, care începe la ora 11:00, şi abia apoi se pot reîntâlni cu soţiile lor.

„Este o tradiţie veche ca atunci când un cuplu este căsătorit, bărbatul să coboare în sala de mese pentru a servi micul dejun, iar doamnele să rămână la etaj. Toate doamnele vor lua micul dejun în pat, mai puţin cele singure. Femeile singure trebuie privite ca fiind dornice să socializeze, în timp ce femeile căsătorie nu trebuie să coboare şi să socializeze“, a spus Grant Harrold, expertul în reguli de etichetă care a lucrat pentru prinţul Charles şi Camilla timp de 7 ani.