News

Meghan Markle, trădată de tatăl ei cu numai câteva zile înainte de nuntă!

Meghan Markle, trădată de tatăl ei cu numai câteva zile înainte de nuntă!

În ciuda avertismentului dat de Palatul Kensington de a respecta intimitatea familiei viitoarei mirese, tabloidele internaţionale au publicat fotografii cu tatăl logodnicei Prinţului Harry. Surpriza cea mare e că imaginile cu pricina au fost comandate chiar de Thomas Markle şi vândute tot de el presei!

Pregătirile pentru nunta regală dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt în toi şi, cel mai probabil, viitoarea mireasă încearcă cu greu să-şi ţină în frâu emoţiile. Ultimul lucru de care are acum nevoie e un scandal legat de familia ei! Totuşi iată că exact asta se întâmplă din cauza faptului că tatăl lui Meghan, Thomas Markle, a încălcat prevederile emise de Palatul Kensington doar pentru a face un ban în plus!

Ce s-a întâmplat mai exact? Tatăl lui Meghan a colaborat cu un paparazzi britanic pentru a realiza câteva aşa-zis instantanee şi asta în ciuda faptului că Prinţul Harry a făcut un apel public ca jurnaliştii să îl lase pe viitorul lui socru în pace, în pragul nunţii. Culmea e că tocmai Thomas Markle s-a dovedit doritor să colaboreze cu paparazzi şi să “documenteze” pregătirile lui pentru nuntă. Prin urmare, tatăl lui Meghan a vândut ulterior pozele tuturor publicaţiilor interesate, câştigând vreo 100.000 de lire sterline de pe urma lor.