Meghan & Harry

Meghan Markle, tribut pentru propria nuntă! A purtat inelul Prinţesei Diana şi o ţinută care seamănă cu rochia ei de mireasă

Meghan Markle, tribut pentru propria nuntă! A purtat inelul Prinţesei Diana şi o ţinută care seamănă cu rochia ei de mireasă camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au întâlnit astăzi, în cadrul turneului de pe tărâm australian, cu Regele şi Regina din Tonga, iar Ducesa de Sussex a reuşit din nou să atragă toate privirile datorită ţinutei pe care a purtat-o.

Meghan Markle a încercat să aducă un tribut propriei nunţi şi a purtat o ţinută creată de designerul Theia Couture şi inspirată de cea de-a doua rochie de mireasă pe care a purtat-o Ducesa de Sussex. Mai mult decât atât, soţia Prinţului Harry a purtat din nou inelul aquamarine pe care l-a avut la recepţia de după nuntă şi care i-a aparţinut prinţesei Diana.

Aceasta a fost prima întâlnire oficială pe care Prinţul Harry şi Meghan Markle au avut-o în Tonga, acolo unde au ajuns joi, după ce zilele trecute s-au aflat în Fiji şi Australia.