Royals

Meghan Markle va avea gemeni? Cotele de la casele de pariuri scad, după ultimele informaţii apărute în presă!

Meghan Markle va avea gemeni? Cotele de la casele de pariuri scad, după ultimele informaţii apărute în presă!

În toamnă, familia regală din Marea Britanie a anunţat că Meghan Markle este însărcinată şi că urmează să nască în acest an, iar Ducesa de Sussex a confirmat că va deveni mamă la finalul lunii aprilie.

Imediat după ce Casa Regală a oferit aceste informaţii, casele de pariuri din Marea Britanie au introdus în oferta lor şi pariuri care au legătură cu sarcina lui Meghan Markle. Iniţial, cota pentru ca Meghan Markle să aibă gemeni a fost de 5/1, însă cu timpul aceasta a scăzut până la 3/1.

Potrivit celor de la Sunday Express, acest lucru s-a întâmplat după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora Ducesa de Sussex va naşte gemeni. Jurnaliştii de la New Idea, National Enquirer şi Life & Style au mers mai departe şi chiar au anunţat că ştiu din surse sigure că Meghan Markle şi Prinţul Harry vor deveni părinţii a două fetiţe.

Presa din Marea Britanie şi din SUA a speculat şi care ar putea să fie numele fetiţelor, iar unul dintre ele se pare că ar fi Diana, iar pe cealaltă micuţă o va chema Alice, Victoria, Grace, Elizabeth, Frances sau Alexandra.

Potrivit jurnaliştilor de la The Mirror, aproape toţi englezii sunt siguri că Meghan Markle va naşte o fetiţă pe care o va chema Diana, astfel că pariurile au fost sistate, deoarece, dacă acest lucru s-ar adeveri, toată lumea ar avea de câştigat, mai puţin casele de pariuri. În plus, britanicii sunt siguri şi că Ducesa de Sussex va naşte mai repede decât momentul anunţat iniţial de casa regală.

Modifică Setările