Royals

Meghan şi Harry au luat cu asalt New York-ul. Ce ţinute a schimbat ducesa în prima ei apariţie de la naşterea lui Lilibet?

Meghan şi Harry au luat cu asalt New York-ul. Ce ţinute a schimbat ducesa în prima ei apariţie de la naşterea lui Lilibet? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Este prima lor apariţie publică oficială de la naşterea micuţei Lilibet Diana, în luna iunie.

Meghan Markle şi Prinţul Harry se află, zilele acestea, la New York, într-un fel de mini turneu regal, în cadrul căruia Ducii de Sussex au participat la diferite evenimente serioase şi s-au întâlnit cu autorităţile metropolei americane.

Ieri, cei doi au fost fotografiaţi ieşind de la o întâlnire avute la sediul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, acolo unde ducii au susţinut cauza vaccinării anti-Covid şi în ţările defavorizate.

Toţi ochii au fost, ca de obicei, pe Meghan Markle, la prima ei apariţie după naşterea celui de-al doilea copil al cuplului, în urmă cu patru luni. Ţinuta ducesei a fost deosebit de sobră, cu fustă midi şi maletă şi o haină camel purtată pe braţ, totul accesoriza cu o pereche de pantofi cu toc de la brandul Aquazzura.

O ţinută ceva mai lejeră decât cea aleasă cu o zi înainte, când Meghan a avut o apariţie all black, cu haină, pantaloni largi şi maletă negre, în ciuda celor 27 de grade din New York. Meghan a adoptat şi o coafură la fel de sobră, cu un coc simplu, în timp ce soţul ei, Prinţul Harry, a ales un costum bleumarin, în ton cu ţinuta ducesei în vârstă de 40 de ani.

Un pic mai rigizi, nu-i aşa?

Foto. Profimedia

Comentarii

Modifică Setările