Meghan & Harry

Meghan şi Harry o vor înfuria din nou pe Regină: l-au dus pe micuţul Archie într-un bar, chiar dacă are mai puţin de şase luni

Meghan şi Harry o vor înfuria din nou pe Regină: l-au dus pe micuţul Archie într-un bar, chiar dacă are mai puţin de şase luni camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Nu trece nicio zi fără ca Prinţul Harry şi Meghan Markle să fie în centrul atenţiei, însă acest lucru nu le este deloc benefic, din câte se pare.

Acţiunile din ultimul timp ale Ducilor de Sussex nu fac decât să îi îndepărteze şi mai tare de familia regală şi de Regina Elisabeta, dacă ar fi să le dăm crezare jurnaliştilor din Marea Britanie.

Dacă zilele trecute presa britanică nota că vacanţa de vară a Reginei de la Balmoral le-a creat probleme lui Harry şi Meghan, deoarece au refuzat invitaţia suveranei de a o vizita, preferând în schimb să plece în Franţa şi SUA, acum unele fotografii care fac înconjurul internetului îi discreditează din nou pe Ducii de Sussex în faţa Reginei Elisabeta.

Din câte se pare, Prinţul Harry şi Meghan Markle au mers, împreună cu băieţelul lor, Archie, într-un bar din Windsor, care este situate în apropiere de Frogmore Cottage, locul în care ei locuiesc. Întregul moment a fost surprins de paparazzi, iar fotografiile fac acum înconjurul lumii.

Potrivit celor de la TMZ, fotografiile au fost realizate în urmă cu aproximativ o lună, atunci când Archie avea patru luni, însă au fost făcute publice abia zilele trecute. Aceasta este prima ieşire neoficială pe care Meghan Markle şi Prinţul Harry o au alături de fiul lor, iar jurnaliştii britanici şi americani notează că alături de Ducii de Sussex se aflau şi două gărzi de corp.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările