Royals

Meghan şi prinţul Harry vor îmbina tradiţiile britanice cu cele americane la nuntă. Detalii inedite legate de marele eveniment!

Meghan şi prinţul Harry vor îmbina tradiţiile britanice cu cele americane la nuntă. Detalii inedite legate de marele eveniment!

Cu două săpămâni înainte de nuntă apar noi speculaţii despre ziua de 19 mai 2018, sâmbăta în care Meghan Markle şi prinţul Harry îşi vor uni destinele. Toată lumea este curioasă să vadă ce rochie de mireasă a ales fosta actriţă, cum va arăta buchetul sau ce arome va avea tortul.

Totuşi, există câteva detalii pe care puţini le-au luat în vedere. Ce tradiţii vor respecta mirii la nuntă şi cum vom îmbina specifiul americanilor, căci Meghan Markle s-a născut în SUA, cu tradiţiile britanice, mai ales că vorbim de o nuntă în Familia Regală a Marii Britanii.

Se aşteaptă ca perechea să respecte o serie de tradiţii ale familiei regale, inclusiv plimbarea cu trăsura pentru a saluta mulţimea, dar se crede că vor exista şi câteva influenţe americane. E drept că atmosfera va fi mai detaşată, iar rigorile nu vor fi la cote înalte ca în cazul nunţii dintre prinţul William şi Kate Middleton, Harry nefiind printre primii în linia de succesiune la tron. Acum, după naşterea celui de-al treilea copil al ducilor de Cambridge, prinţul Harry ocupă locul 6 în ierarhie, după tatăl lui, Charles, fratele William şi cei trei nepoţi, prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis. Acest lucru le oferă mai multă libertate celor doi îndrăgostiţi de a se abate puţin de la reguli şi de a-şi pune amprenta pe propria nuntă.

Citeşte ce tradiţii vor respecta mirii!

Modifică Setările