Royal Babies

Meghan versus Kate şi ţinutele extrem de diferite în care acestea şi-au prezentat copiii

Meghan versus Kate şi ţinutele extrem de diferite în care acestea şi-au prezentat copiii

Ducesa de Sussex este o femeie extrem de şic în abordările ei vestimentare.

Cum această primă poză cu copilul ei va rămâne în istorie, Meghan trebuia să aleagă o ţinută cool, dar şi evergreen. Zis şi făcut. Fosta actriţă a ales o rochie crem, în stil tuxedo, creaţie a designerului britanic Grace Wales Bonner, un nume nou şi talentat pe scena modei.

Deşi piesa purtată de Meghan nu poate fi găsită online, de menţionat că hainele lui Bonner pornesc de la preţuri de 800 de lire sterline. Meghan a completat ţinuta cu o pereche de pantofi bej de la Manolo Blanik, în valoare de 495 de lire sterline şi un lănţişor subţire la baza gâtului, de la Jennifer Meyer, cu un preţ de 576 de lire sterline. Costul total al outfitului de şedinţă foto cu bebeluşul? „Doar“ 2.041 lire sterline. Putea mai mult…

În ceea ce o priveşte pe Kate Middleton şi apariţiile ei cu fiecare dintre cei trei copii, pe treptele maternităţii Lindo Wing, vorbim de mult mai multă modestie. De fiecare dată, în 2013, 2015 şi 2018, proaspăta mămică a optat pentru o rochie simplă, de gravide, de la designerul Jenny Packham. Pantofii cu care Ducesa de Cambridge şi-a completat ţinutele au avut toc jos (cu excepţia ţinutei purtate la naşterea lui Charlotte) şi nu înalt şi sexy, precum încălţările adoptate de Meghan. 

A contat şi faptul că soţia lui William s-a afişat în faţa presei chiar în ziua în care născuse, iar oboseala şi durerile încă resimţite au împiedicat-o să se mai gândească la modă.

Foto: Profimedia

Modifică Setările