News

Mel B continuă cu acuzele la adresa fostului soţ. Artista susţine că a fost drogată timp de 10 ani

Mel B continuă cu acuzele la adresa fostului soţ. Artista susţine că a fost drogată timp de 10 ani

Când credeam că scandalul dintre Mel B şi Stephen Belafonte a ajuns la final şi că divorţul lor se va pronunţa cât mai curând, artista depune noi plângeri împotriva fostului ei soţ. Mel. B susţine că Belafonte a drogat-o timp de zece ani Bătălia în tribunal continuă! În timpul celei mai recente audieri a procesului lor de divorţ, artista în vârstă de 42 de ani a susţinut că a fost drogată de către fostul ei soţ pe ”mai toată perioada mariajului lor”.

Desigur, Stephen Belafonte, prin intermediul avocatului Philip Cohen, a ripostat la aceste acuze, precizând că totul nu e decât ”o nouă tentativă de a-i păta reputaţia”, neexistând dovezi pentru a dovedi aşa ceva.

Au fost căsătoriţi timp de 10 ani

În cazul aceleiaşi audieri, Mel B a susţinut şi că fostul ei soţ deţine cel puţin 56 de video-uri, dintre care o treime sunt cu conţinut sexual explicit, făcute, evident, fără consimţământul ei.

Rămâne de văzut, aşadar, ce decizie se va lua în cazul celor doi şi dacă vor reuşi să ajungă la vreun consens prea curând. Amintim că-n aprilie, anul acesta, Mel B. A cerut un ordin de restricţie împotriva celuia care i-a fost alături timp de zece ani, acuzându-l de violenţă fizică şi emoţională. În depoziţia ei, Mel B. a povestit şi că Belafonte a lăsat-o însărcinată pe bona copiilor, apoi că a obligat-o să facă avort. La rându-i, bona, Lorraine Gilles, a dat-o în judecată pe artistă pentru defăimare.