Vedete

Mel B, desfigurată în bătaie. Ce a declarat fosta Spice Girl? Imaginile cu ea sunt cutremurătoare

Mel B, desfigurată în bătaie. Ce a declarat fosta Spice Girl? Imaginile cu ea sunt cutremurătoare camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Mel B, bătută şi plină de vânătăi. Abuzul şi violenţa vin din iad, iar Mel B vrea ca toată lumea să înţeleagă asta. De aceea, cântăreaţa a filmat un videoclip pentru toate victimele abuzului domestic şi pentru a le face pe femei să conştientizeze că violenţa nu trebuie acceptată şi înţeleasă niciodată. Şi că dragostea nu trebuie să doară!

La rândul ei o femeie abuzată şi lăsată cu traume imense, simte că prin această acţiune poate reda încrederea zdrobită celor care au trecut sau trec prin infern. Fosta Spice Girl în vârstă de 45 de ani vrea să atragă atenţia asupra violenţei asupra femeilor fiindcă şi ea a trecut prin acest iad.

Abia acum cântăreaţa mărturiseşte că a găsit iubirea şi bucuria de a trăi, când nici nu mai credea: ”Chiar nu mă mai gândeam că voi putea începe o relaţie romantică, după trecutul pe care l-am avut.

Sunt plină de traume, nimeni nu m-a putut atinge sau îmbrăţişa mai bine de un an. Mi se ridica părul pe mine dacă cineva se apropia de mine. Însă există salvare. E nevoie de o persoană bună, înţelegătoare şi răbdătoare, care să te scoată din acea gaură neagră unde vrei să nu mai ajungi niciodată.”

Mel a colaborat cu artistul Fabio D’Andrea pentru a lansa videoclipul menit să conştientizeze problema abuzului familial, ”Dragostea nu trebuie să doară”.

Mel B încă e temătoare, însă oricine ar fi misteriosul bărbat care a reuşit să îi redea încrederea este clar că o face fericită.

Fosta Spice Girl a înnfiinţat şi un centru de ajutor pentru femei în Anglia, însă acum nu mai are energia tristă şi îngrijorată de acum doi ani, ci este clar că a înflorit din nou.

Poate zâmbi iar şi se poate relaxa, transmiţând acest mesaj tuturor victimelor violenţei domestice: Dragostea nu trebuie să doară!

Trebuie reclădită fundaţia pentru femeile bătute. Căci fundaţia lor, după un asemenea episod traumatizant, este zguduită.

Foto: Profimediaimages

 

Comentarii

Modifică Setările