News

Mel B.: Şi bătută, şi cu banii luaţi!

Mel B.: Şi bătută, şi cu banii luaţi!

attends the 2015 Jaguar Land Rover British Academy Britannia Awards presented by American Airlines at The Beverly Hilton Hotel on October 30, 2015 in Beverly Hills, California.

După întregul scandal în care Mel B. a dat pe faţă dramaticele cărţi din căsnicia ei, în care Stephen Belafonte a bătut-o şi a forţat-o să facă sex în trei... această decizie a unui judecător este uimitoare!

Ei bine, e o vorbă din popor care, din păcate, i se potriveşte lui Mel prea bine... "Şi bătută, şi cu banii luaţi"... Fiindcă deşi a avut de îndurat în timpul căsniciei multe abuzuri din partea lui Stephen Belafonte, acum tot ea este nevoită să plătească pensie alimentară. Astfel, judecătorul care s-a ocupat de caz a decis că Stephen are nevoie de bani lunar pentru mâncare, întreţinere şi telefon, printre altele. Strigător la cer, au spus prietenii ei. Dar decizia a fost luată: Mel B trebuie să-i plătească nici mai mult nici mai puţin decât 40.000 de dolari pe lună. Şi, culmea, experţii legali comentează că a fost norocoasă, fiindcă pe baza venitului ei, ar fi putut fi obligată să plătească o pensie de până la 55.000 de dolari pe lună. Mai mult, ea va mai trebui să-i vireze lui Stephen şi 140.000 de dolari pentru achitarea cheltuielilor cu procesul.

Stephen va trăi pe banii fostei soţii pe care a abuzat-o.

Foto: arhivă