Gossip

Mel B şi soţul: un show sângeros

de admin

Mel B şi soţul: un show sângeros

Stephen Belafonte a împărţit pumni într-o bătaie ca-n filme dintr-un hotel londonez de lux, sub privirile îngrozite ale soţiei sale, fosta Spice Girl, au scris ieri tabloidele britanice.

Culmea este că la faţa locului se afla un fotograf, gata să surprindă exact momentul în care Stephen l-a lovit pe unul dintre clienţii barului de la May Fair Hotel. Episodul se potriveşte suspect de bine cu titlul reality show-ului pe care Mel B şi Belafonte se chinuie să-l lanseze: It´s a Scary World!

Conflictul ar fi izbucnit după ce un grup de bărbaţi ar fi făcut comentarii deplasate despre Mel B. Povestea este susţinută de spusele unui martor: „Cred că Stephen a fost provocat. Băuse câteva cocktailuri, dar nu era beat. Mel era în holul hotelului, de vorbă cu un prieten, când a început bătaia. A fost şocată. Totul s-a terminat foarte repede – n-a durat mai mult de 30 de secunde, dar a fost foarte violent”.

Fotograful a completat şi el filmul de acţiune, explicând cum, după ce Stephen a vrut să-i şteargă pozele, a reuşit să se strecoare afară din hotel, cu tot cu aparatul foto, când a apărut poliţia. Pentru că da, incidentul ar fi fost garnisit cu prezenţa poliţiei şi a unei ambulanţe care l-a transportat la spital pe bărbatul atacat de Belafonte. Şi iată cum ştirea, împrăştiată de News of The World, a apărut cu tot cu pozele de senzaţie - ale lui Belafonte, ca o fiară dezlănţuită, şi ale victimei cu sângele şiroind pe faţă. Nu s-au făcut arestări şi nimeni n-a despus plângere.

Cum era şi firesc, episodul publicitar s-a sfârşit cu bine. Cine crede oare această poveste? Mel şi soţul ar face orice pentru puţină publicitate în jurul reality show-ului lor care începe azi pe un post TV american (inclusiv să pună în scenă o bătaie la May Fair Hotel). De altfel, de-asta se şi aflau la Londra: pentru a-şi lansa spectacolul. Bietul Belafonte a luat-o pe urmele lui Scott Disick, violentul soţ al lui Kourtney Kardashian, care contribuie la audienţa crescută a show-ului lor de familie, „Keeping Up with the Kardashians”, prin scandalurile pe care le provoacă. Iar Mel B, după ce-a cunoscut faima internaţională alături de Spice Girls în vremuri de mult apuse, a ajuns acum în trista ipostază de-a fi o „Kardashian wannabe“. De fapt, parcă aşa se şi chema melodia cu care s-au lansat Spice Girls, „Wannabe”... Oare ce-o comenta Victoria Beckham despre fosta ei colegă de trupă?

Foto: Newsoftheworld.co.uk, Northfoto