News

Mel B vrea să-l lase fără bani pe fostul soţ. Cât îi revine acestuia?

Mel B vrea să-l lase fără bani pe fostul soţ. Cât îi revine acestuia?

attends the 2015 Jaguar Land Rover British Academy Britannia Awards presented by American Airlines at The Beverly Hilton Hotel on October 30, 2015 in Beverly Hills, California.

Zilele trecute, a ieşit la iveală faptul că Mel B a intentat actele de divorţ. Separarea vine la aproape zece ani de la căsătoria acesteia cu Stephen Belafonte şi pare să nască un scandal monstru între viitorii foşti soţi. Mel B vrea să-şi protejeze averea De ce? Pentru că Mel B vrea să se asigure că fostul ei soţ nu primeşte mai mult decât merită din averea de 59 de milioane de dolari pe care a reuşit s-o strângă de-a lungul carerei sale. Din fericire, Mel B l-a pus pe Stephen să semneze un contract prenupţial înainte să-şi oficializeze relaţia şi tocmai asta îi va artistei un avantaj uriaş.

Ce vor împărţi cu siguranţă cei doi foşti soţi este reşedinţa cuplului din Hollywood Hills Wills, pe care deja au listat-o pe reţelele de socializare pentru 8,9 milioane de dolari. Aşadar, Stephen ar putea primi jumătate din suma încasată în urma vânzării acestui imobil.

Totuşi, Stephen pretinde o pensie alimentară, iar Mel B încearcă să se eschiveze de la o astfel de plată. Salvarea vine tocmai de la faptul că jurata X Factor a intentat divorţ cu o lună înainte să se împlinească zece ani de mariaj, ceea ce o obliga la o pensie alimentară mai mare. Aşadar, potrivit The Sun, ”porţia” lui Stephen s-ar ridica la 6,2 milioane de dolari, în timp ce Mel B va putea păstra restul de până la 59 de milioane de dolari.

Mel B, Stephen şi cele trei fete ale artistei

Amintim că cei doi foşti au împreună o fetiţă pe nume Madison, în vârstă de 5 ani. Mel B mai are, însă, două fete, una pe nume Phoenix (18), din relaţia cu Jimmy Gulzar, şi o alta de nouă ani, pe nume Angel, care provine dintr-o aventură cu actorul Eddie Murphy.

foto: arhivă