News

Mel Gibson are un fiu care îi seamănă leit. Milo are 30 de ani şi îi calcă pe urme!

Mel Gibson are un fiu care îi seamănă leit. Milo are 30 de ani şi îi calcă pe urme! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În caz că nu aţi reţinut acest amănunt din viaţa lui Mel Gibson, vi-l repetăm.

Celebrul şi neliniştitul actor ajuns la vârsta de 64 de ani are nu mai puţin de nouă copii. Da, aţi citit bine, nouă! Cei mai mulţi, şapte la număr, provin din mariajul destul de îndelungat cu fosta lui soţie, Robyn Gibson, cu care starul a fost căsătorit între 1980 şi 2011.

Dintre aceştia, cel care îi calcă pe urme şi care ne aminteşte cel mai mult de Mel aşa cum era el în tinereţe este Milo Gibson, în vârstă de 30 de ani. Tânărul actor a adunat, deja, în CV-ul său câteva roluri esenţiale, după ce a debutat chiar în pelicula regizată de Mel, Hacksaw Ridge, din 2016. În plus, aceste are în pregătire şi alte filme importante, care urmează să se lanseze anul viitor.

Milo avea doar şase ani atunci când faimosul său tată cucerea lumea cu rolul din Braveheart şi nu a crescut cu gândul că ar trebui să îi calce acestuia pe urme. Milo nici nu s-a folosit prea mult de faimosul lui nume de familie pentru a-şi face o intrare rapidă în lumea filmului, dimpotrivă.

Tânărul a muncit ca electrician pentru a se întreţine, înainte de a decide să studieze filmul la un colegiu din Santa Monica, California.

Ce spune Milo despre impresia generală, că ar fi bucăţică ruptă din tatăl său? "Mi-aş dori să fie aşa!".

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările