News

Mel Gibson, tătic cool la 61 de ani. Iată cum reuşeşte să ţină pasul cu iubita de 27 de ani!

Mel Gibson, tătic cool la 61 de ani. Iată cum reuşeşte să ţină pasul cu iubita de 27 de ani!

A devenit tătic pentru a noua oară la 61 de ani, iar Mel Gibson de descurcă de minune cu noul statut de tată de bebeluş, chiar dacă la vârsta lui ar putea fi bunic. Cu o iubită cu 34 de ani mai tânără, actorul de Hollywood ştie sigur că trebuie să se reinventeze pentru a ţine pasul cu mama copilului său, scenarista Rosalind Ross. Pe 5 noiembrie cei doi au apărut pe covorul roşu  la premiera filmului"Daddy's Home 2". Formează un cuplu cu frumoasa de 27 de ani din 2014, iar mulţi au spus că ea i-ar fi putut fi lejer fiică, având în vedere că cei mai mari dintre copiii lui Mel depăşesc cu mult vârsta de 30 de ani. Aşa se facă că Gibson este acum numai bun de schimbat scutece, încălzit laptele în biberon şi adormit copilul, iar aceste actrivităţi par că-l fac să se bucure şi mai mult de viaţă.

Actorul este mai în forma ca oricând şi asta a demonstrat şi cu ocazia apariţiilor sale pe covorul roşu, alături de fermecătoare brunetă. Dar nici în viaţa de zi cu zi cei doi nu sunt mai puţin cool, căci ieri, actorul şi mama micuţului Lars Gerard au fost surprinşi la cumpărături. Relaxaţi şi cu câteva sacoşe de hărtie în mâini, s-au bucurat de câteva ore libere, departe de copilul lor. Mai mult, Mel este chiar mai cool ca în tinereţe. A adoptat un look de "bad boy", cu şapcă pe cap, cămaşa neagră puţin descheiată, lăsând la vedere un lănţişor argintiu, ochelari de soare şi o pereche de pantaloni până la genunchi.

Cu siguranţă schimbarea de stil reflectă starea sa de spirit, de om care trăieşte alături de o femeie tănără şi frumoasă şi de tată al unui copil de aproape un an, pregătit să ţină pasul cu schimbările din viaţa lui

Foto: Ghosty / BACKGRID, Hepta

Modifică Setările