Vedete

Melania Medeleanu arată spectaculos la 6 luni de la naştere. Iat-o la plajă cu băieţelul său FOTO

Melania Medeleanu arată spectaculos la 6 luni de la naştere. Iat-o la plajă cu băieţelul său FOTO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Cu un look nou şi cu un zâmbet pe care numai bucuria maternităţii ştie să-l pună femeilor pe chip, fosta vedetă TV redescoperă alături de fiul său micile miracole de zi cu zi.

Melania Medeleanu trăieşte un nou început. Şi nu vorbim despre cel profesional, umanitar, de la MagiCamp şi AfterSchool Clinceni, ori de cursurile de Dicţie şi Public Speaking pentru care a lăsat demult cariera în televiziune. Vorbim despre bucuria maternităţii, de când a devenit mama micuţului Radu, născut la finalul lunii ianuarie.

Discretă cum o ştim, Melania Medeleanu nu postează impulsiv fotografii cu nou-născutul ei, aşa cum fac alte mămici, entuziasmate de fiecare mică descoperire a copilului lor. Însă, din când în când, ne mai lasă să tragem cu ochiul la noua ei viaţă de mămică. Ca de pildă acum, când fiul său a descoperit pentru prima dată marea.

"E ceva complet nespectaculos pentru ceilalţi şi totuşi aşa de miraculos în bucuria aia fără ţărm a copilului peste care trece pentru prima dată în viaţă un val cu apă sărată", notează foarte poetic şi emoţionant Melania, alături de o fotografie cu micul Radu pe malul umed al mării.

Ochiul nostru nu poate să nu iscodească şi silueta proaspetei mămici, care şi-a revenit spectaculos în cele şase luni care s-au scurs de la naştere. Mai mult decât atât, Melania Medeleanu are şi un look nou, graţie noii tunsori bob cu breton care-i conturează frumos faţa. Iar cel mai frumos accesoriu este acel zâmbet al femeii fericite şi împlinite, al femeii devenite mamă.