News

Melania Medeleanu va deveni mămică. Uite cine e tatăl copilului

Melania Medeleanu va deveni mămică. Uite cine e tatăl copilului camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

A reuşit să-şi ascundă sarcina timp de 9 luni de zile, la fel şi pe nou ei partener de viaţă, care o face atât de fericită. Cine este tatăl copilului său?

Melania Medeleanu trăieşte bucuria maternităţii la 40 de ani. Fosta prezentatoare de ştiri, actualmente fondatoare a Asociaţiei MagiCAMP, urmează să devină în curând mămică. Vestea că este însărcinată a dat-o ieri pe pagina ei de socializare, cu puţin timp înainte de "marea întâlnire" cu bebeluşul ei. Căci da, Melania Medeleanu a reuşit să-şi ţină ascunsă sarcina pe tot parcursul ei.

"În preajma Crăciunului, după 9 luni de fluturi şi griji, voi primi cel mai frumos, cel mai aşteptat dar al vieţii mele, la care aproape că nu mai îndrăzneam să sper: un prunc minune", a scris ea în mesajul postat pe Facebook.

Cu discreţia care o caracterizează - şi care s-a accentuat odată cu ieşirea ei din prim-planul reflectoarelor! - , fosta vedetă TV a reuşit să ţină departe de ochii publicului şi noua ei relaţie de iubire. Şi, aşa cum era de aşteptat, toată lumea s-a întrebat cine este tatăl copilului Melaniei Medeleanu.

Presa a speculat că ar fi vorba despre Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii din timpul guvernării lui Dacian Cioloş, pe care fosta crainică de televiziune l-a cunoscut când au început să lucreze la proiectul MagiCamp. Şi asta pe baza unui extras dintr-un interviu pentru OK, oferit în exclusivitate în septembrie 2014, în care vorbea despre prietenul său:

Nu-i o persoană publică. Lucrează în­tr-o bancă. Cei mai mulţi dintre oamenii care-l cunosc l-ar descrie ca pe un înger. Din zece oameni care-l descriu, probabil şase folosesc termenul înger în ceea ce-l priveşte. Este un om fabulos, care se gândeşte la alţii aproape în fiecare secundă a vieţii lui. Dacă îl vezi cu o foaie şi cu un pix în mână, probabil construieşte un proiect pentru cineva. În preajma lui Vlad este foarte greu să fii altfel decât altruist”.

Melania Medeleanu infirmă, însă, prin declaraţia sa că tatăl copilului ei ar fi acesta, notând că "în proaspăta mea familie, doar eu sunt ceea ce se cheamă “persoană publică”".

Timp de patru ani, între 2002 şi 2006, Melania Medeleanu a fost soţia lui Dan Teodorescu, liderul trupei Taxi. Acesta şi-a refăcut viaţa alături de actriţa Irina Chiosa, pe care a luat-o de soţie în urmă cu 9 ani.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările