News

Melania, omagiu pentru Irlanda. A păşit la braţul lui Donald Trump într-o rochie verde smarald

Melania, omagiu pentru Irlanda. A păşit la braţul lui Donald Trump într-o rochie verde smarald camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

WASHINGTON, DC - MARCH 15: United States President Donald J. Trump and first lady Melania Trump enter the East Room of the White House prior to the Shamrock Bowl Presentation at the White House on March 15, 2018 in Washington, D.C. (Photo by Alex Edelman-Pool/Getty Images)

După scandalul de infidelitate în care a fost implicat soţul său, acuzat că a avut o relaţie cu o vedetă de filme porno la doar câteva luni de la naşterea fiului Barron, iată-i pe Donald şi pe Melania din nou împreună, ca un cuplu perfect. A fost cu zâmbetul pe buze pe tot parcursul evenmimentului. Fiul cel mare al lui Donald Trump, Donald Trump Jr., în vârstă de 40 de ani, divorţează, iar acelaşi zvon circulă în presă străină şi legat de mariajul cuplului prezidenţial. În ciuda zvonurilor că Prima Doamnă ar fi suprată foc după scandalul care îl are în centrul atenţeii pe soţul său şi că asta ar împinge-o spre divorţ, iată că cei doi au apărut ieri la un eveniment, pozând ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Miercuri, Melania Trump a fost o gazdă pur şi simplu superbă la Casa Albă. Ea şi preşedintele S.U.A au organizat o ceremonie de primire a prim-ministrului Irlandei, Leo Varadkar, iar pentru acest eveniment Melania a ales să poarte o vestimentaţie într-o culoare cu însemnătate pentru musafirul său. A îmbrăcat o rochie conică într-o culoare aprinsă, mai exact verde smarald, culoarea portului tradiţional irlandez. Rochia a fost cu atât mai preţioasă datorită imprimeului leopard, de un verde accentuat, care i-a dat un plus de eleganţă. 

Astfel, Prima Doamnă le-a adus un omagiu irlandezilor de St. Patrick Day, sărbătoare care va avea loc pe 17 martie. A purtat o creaţie a brandului Brandon Maxwell, completată de o pereche de pantofi stiletto cu imprimeu. După câteva apariţii în care părea posomorătâ, Melania a radiat şi a fost cu zâmbetul pe buze pe tot parcursul evenimentului, ţinându-se de mână cu soţul său. Semne de împăcare în cuplu? Cei doi au părut mai fericiţi ca niciodată, iar Trump a ales să poarte ceva care să se asorteze cu vestimentaţia soţiei sale, mai exact trifoiul verde pus la buzunarul sacoului, tot un omagiu adus invitatului său de seamă din Iralanda.

Mai multe fotografii de la eveniment! Melania a strălucit!

Foto: Getty Images

Modifică Setările