News

Melania Trump a ajuns pe mâinile medicilor. Cum se simte prima-doamnă după operaţia la rinichi

Melania Trump a ajuns pe mâinile medicilor. Cum se simte prima-doamnă după operaţia la rinichi

Este mereu fashion şi cu zâmbetul pe buze, dar chiar şi una dintre cele mai cunoscute femei din lume poate avea momente mai puţin bune. Melania Trump a ajuns pe mâinile medicilor după ce a acuzat probleme la rinichi.

Soţia lui Donald Trump a fost supusă ieri unei intervenţii chirurgicale la rinichi la Centrul Medical Militar Naţional Walter Reed din apropiere de Washington, DC. Reprezentanţii de la Casa Albă au confirmat vestea, iar operaţia a fost un succes. 

"În această dimineaţă, prima-doamnă Melania Trump a suferit o procedură de embolizare pentru a trata o afecţiune benigna la rinichi. Procedura a fost una de succes şi nu au existat complicaţii", a declarat Stephanie Grisham, responsabil de comunicare din partea primei-doamne. "Doamna Trump este la Centrul Medical Militar Naţional Walter Reed şi probabil că va rămâne acolo pe toată durata săptămânii. Prima-doamnă aşteaptă cu nerăbdare să se recupereze complet pentru ca ea să-şi poată continua munca în numele copiilor de pretutindeni", a scris Grisham.

Donald Trump nu i-a fost alături soţiei sale pe durata intervenţiei chirurgicale. Preşedintele a rămas la Casa Albă şi a postat pe Twitter un mesaj, imediat după ora 17:00, că merge pentru a-şi vizita soţia la spital. "Merg la Centrul Medical Walter Reed pentru a o vedea pe prima noastră doamnă, Melania. Procedură a fost un succes, ea este foarte bine, vă mulţumesc tuturor pentru urările de sănătate!"

Melania, care a împlinit de curând 48 de ani, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la Walter Reed, în apropiere de Bethesda, Maryland, luni dimineaţa.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările