News

Melania Trump a arătat precum o Cenuşăreasă modernă. Toţi i-au admirat pantofii extravaganţi şi scumpi

Melania Trump a arătat precum o Cenuşăreasă modernă. Toţi i-au admirat pantofii extravaganţi şi scumpi

WEST PALM BEACH, FL - APRIL 18: U.S. first lady Melania Trump and Japanese first lady Akie Abe arrive before the start of a news conference held by President Donald Trump and Prime Minister Shinzo Abe hold a news conference at Mar-a-Lago resort on April 18, 2018 in West Palm Beach, Florida. The two leaders are meeting for a multi-day working meeting where they are discussing world events. (Photo by Joe Raedle/Getty Images)

Cea mai fashion primă-doamnă a reuşit să marcheze o premieră la cel mai recent eveniment la care a participat. Cum iese în public, toate privirile sunt îndreptate spre soţia lui Donald Trump şi ale ei ţinute senzaţionale, din cele mai noi colecţii ale caselor de modă internaţionale.

Melania Trump a reuşit să fie cel puţin galactică, încălţată cu o pereche de pantofi super strălucitori. A fost cel mai fashion moment al primei-doamne din acest an pentru că are ea ceva care face ca orice outfit relativ casual sau obişnuit să pară unul de gală. Poate că nu este ea o femeie care vorbeşte prea mult, dar sigur se exprimă prin vestimentaţie. De puţine ori surprinsă încălţată casual, Melania a făcut o pasiune pentru pantofii cu toc foarte înalt. Ba chiar a fost criticată în unele momente pentru că nu a renunţat la încălţările incomode care o fac să pară cu picioare interminabile, dar asta nu a descurajat-o pe prima-doamnă a SUA.

Probabil că pantofii chic, sofisticaţi şi extrem de scumpi îi dau Melaniei un plus de încredere în ea, dar şi eleganţă, fiind una dintre acele femei care, cu cât se simt mai înalte, cu atât au încredere şi mai mare în ele şi devin puternice. Şi cum să nu te simţi ca o prinţesă când porţi în picioare creaţii de lux de la un brand cunoscut, Christian Louboutin, şi nu orice pantofi, ci unii roz pal, cu glitter.

Pantofii au fost o completare a rochiei midi, albă, Melania fiind un fan al ţinutelor imaculate, prima sa apariţie în seara investirii soţului său fiind într-o rochie în această nonculoare. Cert este ca a marcat o premieră pentru că nicio altă primă-doamnă nu a purtat aşa ceva la un eveniment oficial. Melania a părut ca o Cenuşăreasă modernă, imaginea purităţii, la cina origanizată la resortul Mar-a-Lago din Florida, unde invitaţi de seamă au fost prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, şi soţia sa, Akie Abe. La cel mai fancy eveniment, ea a purtat cea mai luxoasă ţinută. Pantofi de 1000 de dolari şi o rochie creată de designerul ei favorit, Hervé Pierre, ce mai, o apariţie care nu putea fi trecută cu vederea.

Foto: Getty Images, Instagram, Twitter