News

Melania Trump a dat startul sărbătoritor de iarnă. A aprins primele lumini de Crăciun îmbrăcată toată în roşu!

Melania Trump a dat startul sărbătoritor de iarnă. A aprins primele lumini de Crăciun îmbrăcată toată în roşu!

WASHINGTON, DC - NOVEMBER 30: U.S. President Donald Trump and first lady Melania Trump participate in the 95th annual national Christmas tree lighting ceremony held by the National Park Service on the Ellipse near the White House on November 30, 2017 in Washington, D.C. (Photo by Al Drago-Pool/Getty Images)

Primul Crăciun la Casa Albă în calitate de Primă Doamnă este unul de poveste pentru Melania Trump. După ce a primit bradul de Crăciun şi a decorat totul ca la carte, soţia lui Donald Trump şi-a respectat şi prima sa îndatorire cu ocazia sărbătorilor de iarnă, mai precis a aprins luminile în bradul împodobil pentru cea de-a 95-a ediţie a evenimentului National Christmas Tree Lighting.

Îmbrăcată toată în roşu, culoarea Crăciunului, de parcă se confunda cu mulţimea de flori de iarnă întinse pe covorul roşu, Melania Trump l-a însoţit pe Preşedintele Donald Trump în zona numită Ellipse de la Casa Albă pentru ceremonia naţională de împodobire a pomului de Crăciun.

Melania Trump a fost foarte cool îmbrăcată într-un palton roşu cu inserţii argintii, o creaţie Chanel, mergând la braţul soţului său. Cu o centură care i-a subliniat talia şi o rochie roşie pe sub, ţinută completată de o pereche de pantofi stiletto nude creaţi de Christian Louboutin, Prima Doamnă a întors privirile celor prezenţi la eveniment. De departe acest outfit a fost unul festiv. Pe lângă faptul că a atras atenţia prin simpla ei prezenţă, Melania a avut şi un rol foarte important, aprinzând cu zâmbetul pe buze luminiţele din enormul brad de la Casa Albă.

Foto: Getty Images

Modifică Setările