News

Melania Trump, aşa cum n-ai mai văzut-o. Uite ce a făcut la picnicul de la Casa Albă?

Melania Trump, aşa cum n-ai mai văzut-o. Uite ce a făcut la picnicul de la Casa Albă? camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Au organizat primul picnic de când sunt la Casa Albă, iar Donald şi Melania Trump au transformat petrecerea într-o reuniune de familie. Joi, Prima Doamnă a Americii, fiica preşedintelui şi copiii acesteia au petrecut timp preţios în familie cu ocazia acestui eveniment. A fost o atmosferă relaxantă, iar ipostazele în care Melania şi Ivanka au fost surpinse sunt inedite. Pe gazonul de la Casa Albă, Melania am văzut o altă latură a Melaniei, într-o imagine de milioane.

Prima Doamnă a fost fotografiată într-un moment emoţionant, în braţe cu un bebeluş, într-o ipostază în care îşi manifesta instinctele materne. La fel şi fiica vitregă Ivanka, care s-a jucat cu copiii săi în grădina plină de trandafiri. Doamnele din familia Trump s-au îmbrăcat elegant, dar au ales ţinute care să se potrivească cu tema evenimentului. Melania a purtat o superbă rochie trei sferturi  pe fundal alb şi cu imprimeu din linii colorate, o creaţie a designerului Mary Katrantzou în valoare de 2.255 de dolari, subliniindu-şi talie cu o curea subţire. Nu a renunţat nici acum la tocuri, purtând o pereche de pantofi stiletto de un roz pal.

De asemenea, i-a fost aproape preşedintelui când a susţinut discursul în faţa invitaţilor, strălucind ca întotdeauna. Dar momentul cel mai interesant a fost cel în care Melania a ţinut în braţe un bebeluş simpatic.

Nici Ivanka nu a fost mai prejos, căci fiica preşedintelui a fost surrinsă în timp ce se juca cu fata sa Arabella, pe peluza de la Casa Albă. Ivanka a fost superbă în rochia boho-chic cu umerii goi, alb cu flori roz, la care a asortat o pereche de balerini bleu. De asemenea, i-a ţinut la curent pe fanii pe de Instagram cu o mulţime de imagini şi filmuleţe de la picnic, în timp ce se distra alături de soţ şi de cei trei copii.

Mai multe fotografii de la eveniment în Galeria Foto!

Foto: Getty, Hepta, Instagram