News

Melania Trump, criticată pentru decoraţiunile de Crăciun. Cum a transformat Casa Albă?

Melania Trump, criticată pentru decoraţiunile de Crăciun. Cum a transformat Casa Albă? camera-retro icon Vezi galeria 19 poze

Ca-n fiecare an, prima-doamnă a Americii a avut ocazia să aleagă decoraţiunile pentru Casa Albă. Din nefericire, nici anul acesta, Melania Trump n-a scăpat de criticile răutăcioşilor.

Luni, Melania Trump a dat publicităţii primele imagini cu Casa Albă decorată de Crăciun. Astfel, anul acesta, la reşedinţa prezidenţială americană au fost împodobiţi nu mai puţin de 29 de brazi de Crăciun, dintre care cel mai mare are 5,5 metri.

Peste 14.000 de ornamente roşii şi foarte multe case de turtă dulce pot fi şi ele admirate într-una dintre sălile Casei Albe. Culmea e că tocmai aceste decoraţii au stârnit furia internauţilor, aceştia motivând că această culoare reprezintă legătura preşedintelui Trump cu Rusia comunistă. Ba mai mult, un internaut a comparat această cameră cu o spălătorie auto.

Decoraţiunile de la Casa Albă vor putea fi admirate de mii de vizitatori în cadrul unor tururi cu public şi cu ocazia celor peste 100 de evenimente şi recepţii private ce vor fi organizate în actualul sezon al Sărbătorilor de Iarnă. Peste 30.000 de persoane sunt aşteptate să viziteze Casa Albă în perioada festivă.

Modifică Setările