News

Melania Trump, de la eleganţă în verde, la outfit casual în roz bombon

Melania Trump, de la eleganţă în verde, la outfit casual în roz bombon

Vineri după-amiază, familia Trump se pregătea de plecare spre Camp David, pentru o scurtă vacanţă departe de Casa Albă. Melania, Donald, Barron, dar şi Ivanka Trump, împreună cu soţul şi cu cei trei copii, îmbrăcaţi la patru ace, au fost surprinşi în momentul în care se pregăteau pentru îmbarcarea în nava Marine One, cu gândul la o vacanţă de două zile. Melania, alături de fiul Barron şi de nepotul Joseph. Cu o imagine desăvârşită de Primă Doamnă, Melania a fost chic într-o frumoasă rochie verde englez, combinată cu o pereche de pantofi stiletto. În vârstă de 47 de ani, soţia preşedintelui Statelor Unite ale Americii a păşit cu graţie pe gazon, alături de Donald, de fiul de 11 ani, Barron, dar şi de nepotul Joseph, unul dintre copiii Ivankăi.

Ţinuta a fost elegantă, cu decolteu adânc şi broderie inspirată din Grecia antică, o creaţie a unui designer italian, Missoni, cu accente metalice, care a costat 1880 de lire sterline. Pentru că impresionează de fiecare dată cu asocierile vestimentare, Prima Doamnă a ales pantofi creaţi de Manolo Blahnik, din piele de şarpe, culoarea portocaliu, şi ochelari de soare statement. În total, peste 2.000 de lire sterline a costat ţinuta îmbrăcată de Melania vineri după-amiaza.

Familia Trump se pregătea pentru o vacanţă de două zile.

Cuplului prezidenţial i s-a alăturat şi Ivanka Trump (35), soţul ei, Jared Kushner (36) şi copiii, Theodore (1), Joseph ( 3) şi Arabella (6), la fel de eleganţi. În timp ce Ivanka a purtat pantaloni din voal şi pantofi cu toc înalt, iar bărbaţii au fost la costum, la întoarcerea la Casa Albă de ieri, toţi au renunţat la hainele pompose, sau la încălţările incomode, în favoarea unui stil casual.

Ivanka, Jared şi Theodore.

Melania, pasionată a pantofilor cu toc înalt, i-a dat pe o pereche de balerini într-o culoare puternică. Fostul model Melania, a sosit la Casa Albă îmbrăcată casual, toată în roz bombon. A renuţat la rochia elegantă şi a îmbrăcat o pereche de pantaloni slim şi o cămaşă în carouri, o ţinută comodă şi tinerească.

Melania Trump a renunţat la rochia elegantă în favoarea unei ţinute casual all pink.

Nu este pentru prima oară când Prima Doamnă optează pentru roz, o culoare care, de altfel, o şi avantajează şi pentru o ţinută casual. De data aceasta, toţi membrii familiei s-au întors la Casa Albă mai relaxaţi, părând că scurta vacanţă a fost una benefică.

În acelaşi timp, Trump a purtat pe cap o şapcă cu mesajul USA, renunţând la cravată, în timp ce Barron a ales un tricu polo şi pantaloni albi trei-sferturi pentru revenirea acasă. Ei bine, la fel şi Ivanka şi familia ei au păşit cu comoditate pe gazonul de la Casa Albă, cu zâmbetul pe buze şi în haine lejere, de vacanţă.

Foto: Getty Images