News

Melania Trump, desfiinţă pe Internet. În pantofi cu toc cui şi ochelari de soare, la inundaţii!

Melania Trump, desfiinţă pe Internet. În pantofi cu toc cui şi ochelari de soare, la inundaţii!

WASHINGTON, DC - AUGUST 29: U.S. President Donald Trump walks with first lady Melania Trump prior to their Marine One departure from the White House August 29, 2017 in Washington, DC. President Trump was traveling to Texas to observe the Hurricane Harvey relief efforts. (Photo by Alex Wong/Getty Images)

Texasul a fost lovit de uraganul Harvey, care a luat vieţile a zeci de cetăţeni şi a lăsat alţii fără adăpost. În timp ce celebrităţile s-au unit pentru a dona în contul victimelelor inundaţiilor catastrofale (vezi Sandra Bullock, care a dăruit 1 milion de dolari Crucii Roşii), Melania şi Donald Trump s-au deplasat în Texas pentru a constata daunele reale ale uraganului Harvey. La plecarea de la Casa Albă Totuşi, intenţia bună a lui Donald Trump şi-a soţiei sale, Melania Trump, a fost ştirbită de un scandal iscat pe reţelele de socializare referitor la ţinuta purtată de Prima Doamnă a Americii la plecarea de la Casa Albă. Da, mulţi au comentat pe baza faptului că Melania a ales o ţinută nepotrivită pentru destinaţie, dat fiind faptul că aceasta a fost fotografiată la urcarea în avion încălţată cu pantofi cu toc cui şi purtând ochelari de tip aviator.

Melania seamănă cu Barbie Alertă Inundaţii. Cu siguranţă pantofii ei Loubs nu sunt impermeabili", scrie Maria del Russo, făcând referire la luxoasa marcă de încălţăminte Louboutin, notează Agerpres. "Ajutorul se îndreaptă spre, Texas! Nu vă îngrijoraţi, Melania poartă tocuri cui speciale pentru furtună", lansează într-un tweet comicul şi producătorul Brad Wollack, în timp ce J.D. Altman îi recomandă Melaniei să poarte tocuri şi mai înalte pentru a face faţă inundaţiilor. "Nu este săptămâna modei de la Millano, Melania"., spune un alt internaut revoltat.

Melania, cu o ţinută mult mai potrivită

Au fost, desigur, şi unii care i-au luat apărarea Melaniei, mai ales că la aterizarea ei în Texas avea un outfit mult mai potrivit. Acolo, ea a apărut purtând o şapcă, o cămaşă albă, pantaloni negri şi pantofi sport albi, în locul pantofilor cu toc cui. A fost, aşadar, o alegere neinspirată să pozeze într-un astfel de outfit la plecarea de la Casa Albă, însă ”pe teren” s-a echipat corespunzător.

foto: Getty Images / Twitter

Modifică Setările