News

Melania Trump, în public după 25 de zile de absenţă. Ce a făcut-o pe prima-doamnă să iasă în faţă?

Melania Trump, în public după 25 de zile de absenţă. Ce a făcut-o pe prima-doamnă să iasă în faţă?

În timp ce soţul său, Donald Trump, a zburat către Singapore pentru o întâlnire oficială, Melania Trump a apărut în public, la un eveniment oficial, pentru prima dată în 25 de zile. Prima-doamnă a Americii a avut un motiv special pentru a apărea în public. Prima apariţie după 25 de zile de absenţă După 25 de zile de absenţă, Melania Trump a reapărut în public, la un eveniment oficial care a avut loc în Washington, DC. Îmbrăcată într-o rochie spectaculoasă, Escada, în valoare de 2,700 de dolari, Melania a strălucit la acest eveniment.

Ea a urcat pe scenă şi chiar a ţinut un discurs la sfârşitul evenimentului care îl comemora pe fostul preşedinte american Abraham Lincoln. Toate privirile au fost aţintite asupra primei-doamne, care a apărut, ieri, pentru prima dată în public de când a fost operată la rinichi.

Amintim că vineri, Donald Trump a dezvăluit că soţia sa a trecut printr-o operaţie dificilă, care a durat patru ore, la nivelul rinichilor. Melania a primit, în urma operaţiei, interdicţia de a zbura timp de o lună. ”Nu poate zbura o lună. Voia să meargă. Dar a trecut printr-o operaţie dificilă, a fost o intervenţie de patru ore. Dar se simte bine acum.”, a adăugat preşedintele american Donald Trump despre soţia sa.

Modifică Setările