News

Melania Trump le arată americanilor ce au pierdut. Prima Doamnă a Modei a purtat o rochie din piele, în valoare de 6.200 de dolari, la un miting pro-Trump

Melania Trump le arată americanilor ce au pierdut. Prima Doamnă a Modei a purtat o rochie din piele, în valoare de 6.200 de dolari, la un miting pro-Trump camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Dacă femeile politician de la noi şi soţiile de lideri politici nu excelează la capitolul vestimentar, peste Ocean, ea ne reaminteşte cum arată clasa.

Melania Trump este, fără doar şi poate, una dintre cele mai bine îmbrăcate Prime Doamne ale Americii de la Jackie Kennedy încoace. Mulţi au mers până acolo şi i-au zis Prima Doamnă a Modei. Iar soţia în vârstă de 50 de ani a lui Donald Trump se ridică, cu fiecare apariţie a ei, la nivelul acestui supranume. 

Ieri, aceasta a arătat mai bine ca niciodată atunci când l-a însoţit pe preşedintele american la mitingul lui din Georgia, alegând o haină-rochie din piele roşie, în valoare de 6.200 de dolari, o creaţie Alexander McQueen.

Mai mult, Melania a completat superba piesă cu accesorii îndrăzneţe, cum ar fi pantofii cu imprimeu tip zebră, în valoare de 875 de dolari, de la Manolo Blahnik. Noua nuanţă de blond a acesteia îi vine de minune, îndulcind, parcă, trăsăturile ei cu ceva aer dur, tipic est-european, iar machiajul intens i-a accentuat frumuseţea naturală.

Stilistul Primei Doamne, Herve Pierre, a mărturisit că aceasta nu împrumută ţinutele ei de la desingeri, ca alte femei celebre, ci le cumpără direct, chiar dacă asta înseamnă să cheltuiască sume colosale pentru nişte haine pe care le poartă doar o singură dată.

Acest aspect nu este unul care să-i facă cinste Melaniei, într-o vreme în care se pune tot mai mul accent pe reciclarea vestimentară. Cu toate acestea, noi nu putem să nu ne bucurăm privirea cu astfel de apariţii fashion al celei care va deveni, în curând, o fostă Prima Doamnă.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările