News

Melania Trump nu o aşteaptă pe Jill Biden, următoarea Primă Doamnă. Soţii Trump îl pun pe şeful servitorilor să îi întâmpine pe soţii Biden la Casa Albă

Melania Trump nu o aşteaptă pe Jill Biden, următoarea Primă Doamnă. Soţii Trump îl pun pe şeful servitorilor să îi întâmpine pe soţii Biden la Casa Albă camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Încalcă o tradiţie vechie de zeci de ani! Melnia Trump nu o aşteptă pe Jill Biden, următoarea Primă Doamnă a Americii, la Casa Albă. Mai mult decât atât, soţii Trump nu le predau ştafeta soţilor Biden, şeful sevitorilor îi va întâmpina pe cei doi. 

În urmă cu ani de zile, îi vedeam şi îi admiram pe Michelle şi Barack Obama cu zâmbetul pe buze, în faţa Casei Albe, aşteptându-i pe Melania şi Donald Trump. Existau neînţelegeri între cei doi preşedinţi, însă au respectat tradiţia, Barack i-a predat ştafeta lui Donald şi i-a urat succes. Primele Doamne chiar s-au îmbrăţişat, iar Melania i-a dăruit un cadou lui Michelle. 

Iată că istoria nu se va mai repeta acum, Melania Trump nu o mai aştepată la Casa Albă pe Jill Biden. Cea care este încă Prima Doamnă a Americii a ţinut un discurs în care a mulţumit tuturor pentru implicare: "A fost un privilegiu să servesc ca Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii. Mă bucur că am avut oportunitatea să reprezint o naţiune cu nişte oameni atât de buni şi de generoşi", spune ea printre altele. 

 

Se pare că Melania Trump va părăsi Casa Albă cu unul din cele mai slabe scoruri acordate primelor doamne. Are o popularitate de 47%, faţă de 67%, Laura Bush, sau de cele 69 de procente ale lui Michelle Obama. Conform tradiţiei, Melania Trump ar fi trebuit să o însoţească pe Jill Biden într-un tur al Casei Albe. Lucrurile stau diferit acum, Donald şi Melania Trump nu i-au invitat pe Joe Biden şi pe soţia acestuia Jill pentru tradiţionala vizită în Biroul Oval şi nu vor asista la ceremonia de învestire a noului şef al statului.

Mai mult decât atât, cei patru nu se vor vedea faţă în faţă. Pe 20 ianuarie, în loc de Donald şi Melania Trump, soţii Biden vor fi întâmpinaţi la Casa Albă de către administratorul clădirii, care, în calitatea sa de şef al personalului gospodăriei, supervizează bucătarii, electricienii şi instalatorii, majordomii sau cameristele, scrie digi24.ro.

Foto: Profimedia

Modifică Setările