News

Melania Trump, o apariţie mirobolantă la un eveniment de stat. A eclipsat-o total pe Brigitte Macron

Melania Trump, o apariţie mirobolantă la un eveniment de stat. A eclipsat-o total pe Brigitte Macron camera-retro icon Vezi galeria 25 poze

WASHINGTON, DC - APRIL 24: Brigitte Macron, first lady Melania Trump, French President Emmanuel Macron and President Donald Trump attend a state arrival ceremony hosted by U.S. President Donald Trump welcoming French President Emmanuel Macron to the White House April 24, 2018 in Washington, DC. Macron and Trump are scheduled to meet throughout the day to discuss a range of bilateral issues as Trump holds his first official state visit with the French president. (Photo by Mark Wilson/Getty Images)

Prima vizită de stat a preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron şi a soţiei sale, Brigitte, în SUA, iar cele două prime-doamne s-au întrecut pe ele în alegerea ţinutelor pentru un astfel de moment memorabil.

Una dintre cele mai importante evenimente din an pentru care Melania Trump s-a pregătit cu mult timp înainte. A organizat totul pentru ca cina de stat pe care o va găzdui în această seară să fie ireproşabilă, ocupându-se în detaliu, alături de echipa ei, de aranjamentele florale, meniu şi tot ce implică un eveniment atât de grandios. Iar dacă la capitolul organizare se descurcă de minune, acelaşi lucru putem spune şi la capitolul modă, unde alegerile vestimentare ale primei-doamne ale Statelor Unite ale Americii sunt surprinzătoare. În faţa Casei Albe, chiar în aceste momente, Melania şi Donald îi primesc pe Emmanuel şi pe Brigitte Macron în prima lor vizită oficială la Washington, D.C.

Deşi întâlnirea vizează nişte discuţii foarte importante între cei doi lideri politici, se pare că soţiile lor au atras şi ele atenţia destul de mult. Controversatele Melania şi Brigitte au ales cele mai impresionante ţinute pentru acest eveniment, dar, de departe, Melania a strălucit într-un outfit imaculat, eclipsând-o pe omoloaga sa. Şi aici nu e vorba nicidecum de diferenţa de vârstă dintre cele două doamne, ci strict de alegerile vestimentare, una mai spectaculoasă ca alta.

Melania a purtat cel mai stilat costum, unul de un alb orbitor, creat de Michael Kors şi accesorizat cu o pălărie care sigur va scrie istorie, o creaţie Hervé Pierre. Fusta midi, conică, sacoul cambrat, cu pliuri asimetrice, strâns în talie cu o curea lată , pălăria cu bor larg, de mireasă, care îi ascundea chipul şi pantofii cu toc imens, alegerile perfecte pentru o apariţie care nu va fi uitată prea curând. Melania a oferit încă o lecţie de stil, arătând ca pe podiumurile de modă de la show-uri celebre, o apariţie mirobolantă. Brigitte Macron (65)  s-a ridicat la nivelul aşteptărilor în faţa"rivalei sale într-ale modei". Prima-doamnă a Franţei a optat pentru o rochie cu lungimea deasupra genunchilor, ivoire, cu inserţii negre la buzunar şi un sacou scurt în aceleaşi nuanţe.

Abia aşteptăm să vedem ce outfituri vor alege cele mai stilate prime-doamne la cea mai grandioasă cină care va avea loc în această seară la Casa Albă!

Foto: Captură CNN, Getty Images

Modifică Setările